Afričke ljubičice - Saintpaulia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 82> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E, kacunak ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Gostovic,
Ako ti je to južni prozor, ipak ti to nekako zaštiti od sunca, malo sunca je super, ali čim je više od malo, već to pokazuju.
Potpuno otvoreni zapadni prozor isto nije preporučljiv, pogotovo kasnije kada ima više sunca.
Sjever i istok možeš držati bez ikakve zaštite, ali jug i zapad moraš nekako zaštititi od previše sunca.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
gostovic, negdje sam vidjela da u nedostatku zavjesa znaju nalijepiti komad papira na staklo, tamo gdje sunce udara u biljku. Nije baš estetski najbolje rješenje, ali služi svrsi.
![]() |
|
![]() |
|
Jasna 15 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2014 Lokacija: istra Status: Offline Bodovi: 8 |
Lijepi pozdrav svima,nova sam ovdje.Imam nekoliko ljubičica upravo se spremaju za cvatnju ne znam dali mogu odmah i stavljati slike mislim pošto sam nova.
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Jasna dobro nam dosla! Naravno da mozes staviti slike...
|
|
![]() |
|
Jasna 15 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2014 Lokacija: istra Status: Offline Bodovi: 8 |
Hvala na dobrodošlici,ja sam to nadobudno kao sad ću ja staviti slike- ha ha. Treba malo više truda da bi skužila al dobro,hoću ja to.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Doro došla Jasna 15, ovdje imaš upute (klik)Kako staviti slike
|
|
![]() |
|
gostovic ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 77 |
hvala na savjetima, ne smijem baš nešto stavljati na kancelarijske prozore, ali sam ih maknula sa jakog svjetla, novi listići stalno izbijaju pa mislim da im je OK..
![]() |
|
![]() |
|
evo jedna od http://s1311.photobucket.com/user/jasna155/media/3163d452-c4fa-4344-ad41-fbcb08620ee2_zpsad3b42c1.jpg. -
![]() |
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Jasna, prelijepo! Vidi se da znas s njima, sve je kako treba. Niti ima dugi vrat tj. zapusten korijen, niti ostecene listove. Pravi skolski primjerak!
Dobro nam dosla, radujem se da se ljubiceljupci mnoze! |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Moje se raspojasale, ne znam koja je ljepša, mislim da me najviše privlače ova plavojka koju zovem Plava pjena, i Sassy Sister, koja zaista ima toliko cvjetova i toliko su bogati da je to za nevjerovati:
PLAVA PJENA:
![]() ![]() SASSY SISTER:
![]() ![]() ![]() ROB'S BOOGY WOOGY:
![]() |
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Nina, kod tebe se uvijek moze vidjeti nesto prekrasno i posebno!
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Curke, dovodite me u napast.
![]() |
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Nina, plava pjena je jedna od onih koje bezuspjesno trazim i najljepsa je ljubicica koja postoji!!! Prelijepa ti je! Nju kad nadjem, ma bilo koju plavu sa tim jasno bijelim rubom-tada cu prestati prikupljati ljubicice i smiricu se. Svake srijede kad sam u prilici i kad stize cvijece u nase cvjecare, ja krenem po nju. Naravno, ne nadjem je i obavezno da se utjesim kupim bilo koju drugu boju.
Tako sam dosla do broja 25. I ove dvije su ti prelijepe i raskosne... Bugicaza5, zar im jos iko moze odoljeti?! Obavezno pribavi koju, da vidis sta je cvijet koji neumorno cvjeta cijele godine i kako je divno kad svako malo ugledas pupove. |
|
![]() |
|
Ah, kacunak, imala sam opći pomor ljubičica, uzrok nepoznat i odonda ih više nisam nabavljala, ne mogu se odlučiti.
Znaš, teško je kad gledaš kako sve što si uzgojio propada jedno za drugim u par dana. Da sam tada imala cvjetne prijateljice sa ovog foruma, možda bi ih i spasila.
|
|
![]() |
|
Iris1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 50 |
nbjelovu...Tako su lijepe... Posebno mi se sviđa SASSY SISTER. Predivno! Ne mogu je se nagledati!
|
|
![]() |
|
nbjelov stvarno majstorica za ljubičice,moje su isto poludile od ovog prvog proljetnog sunca.Moram reći kaćunak da imam jednu dugog vrata sve čekam kad neće cvjetati da ju presadim ali ta je neumorna u izbacivanju pupova.Sve ću poslikati i pokazati.
|
|
![]() |
|
fialka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Travanj 2014 Lokacija: banja di loca Status: Offline Bodovi: 7 |
A da pokušate sa gotovim substratima u kojima se već nalazi perlit(npr.Klasmann ),srdačan pozdrav
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 82> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |