Nisini gušti |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 90> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisa, kod tebe proljeće nije samo zakucalo na vrata, mada je tek danas kalendarski stiglo, već je naveliko ušlo u tvoj vrt. Ovo su prve tako velike hoste, gotovo da su već rastvorene, moje poneke su tek malo provirile iz zemlje, a druge su još uvijek nevidljive. Klivija je divna i puno mladica je pustila. Balkon ti ocrtava svako godišnje doba, ma predivno. Kod tebe naprosto sve odiše jednom nenametnutom ljepotom.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Moon
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
|
Hvala Tikvić, ružmarin je zahvalan grm i u proljeće kad se okiti prelijep
|
|
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Kantica, što li je već...
![]() I hoste kada kreću jako lijepo izgledaju! Meni su one, ne znam, nekak elegantne! |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Puno boja, krasnog cvijeća, dobrih fotografija, baš sam uživala
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Nisa,i ja se pridružujem tikvić vezano uz ružmarim, predivan, rascvjetani grm, nije niti čudo da ga pčele vole. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ova sarenolisna perunika je zaista dekorativna ,predivna je ..a ruzmarin tvoj je zaista bogat cvjeticima ,iako nisam bas neki ljubitelj ruzmarina ovaj tvoj me zadivio
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasno je, a ne mogu vjerovati kako ti je hosta već velika ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Draga kamenjar ti je extra |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Draga Nisa puzajuc ruzmarin je super!!!Ja imam isto ruzmarin al ne puzajuc,di si ga nabavila?
![]() |
|
![]() |
|
Bugicaza5, dobro došla, drago mi te vidjeti u mom vrtu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Floramye, otprilike kantica, ali posluži i kao vaza! U pravu si za hoste; ja nisam mjerodavna, stvarno ih volim, pa im lijepim razne epitete
![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Nemogu vjerovati da sam ja tek jutros otkrila ovaj tvoj divni vrt :). No morat ćeš mi oprostiti jer mene dugo nije bilo na forumu. Uživala sam gledajući od 1 stranice, i samo mogu reći : To je to ! Kamen, gužva, cvijeće... divno, naprosto divno Nisa. Po fotkama sam uspjela poloviti da smo negdje na moru...
Radujem se novim slikama i šetnjama jer ovdje ću sigurno pokoju jutarnju kavicu ispijati . ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Ah,tvoj kamenjar...prepun,cvetan,mirisan!
![]() Proleće je tu!Uživaj u njemu!
![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Svaki put ispočetka ostanem paf i kažem pa ovo je opet ljepše nego prošle slike, a ja mislila to je nemoguće. Jer i one prošle su prekrasne. Obožavam tvoj vrt, kamenjar i sve ostalo. Prava uživancija.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |