Beličin novi kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 13> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Karli- uh neznaš ti mene.... ja ti izmislim mjesto, i na katove slažem, nekad su me zafrkavali da će mi balkon otpasti s kuće i da bi sad trebala i po zraku slagati
![]() Panda- hvala dragi, već mi glupo i ponavljati, ali uz moj osobni bankrot koji uskoro potpisujem... tu su zaista zahvalne i moje divne prijateljice s ovog foruma, što sam ovako brzo sve naslagala... Blue sky- ![]() Miranda- hvala ti, uvijek si dobrodošla ![]() Camellia- čim radovi završe i ulovimo malo vremena... vrijeme je za naše kave na mojem balkonu draga moja... lokacija više nije ista, ali ovdje se bar nebumo stiskale ![]() Lantana- Hvala ti draga, ma ustvari ovo za sada je tek početak, još ću ja to milion puta u sezoni pretumbati i presložiti...samo sam se rasula ustvari na sve strane :) |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bome je veselo kod tebe na terasi. Jako lijepi sukulenti i cvijeće, a ti si sve još tako lijepo ukrasila
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Balkon ti mje sad puno veći ,znači puno više će ti stati biljčica.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Lijepo,raznoliko i veselo... Baš volim prošetati ovim stranicama!
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
blago tvojim cvijetekima u tako veselo oslikanom društvu
![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
bravo sve se lijepo popunjava, a tvoje slikarenje me je odusevilo
![]() |
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Bravo, terasa ti se super popunila. Još malo pa neće biti više mjesta.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Miška- je je veselo je veselo
![]() Monna- mala, kažeš ti meni... ha ha, pa dobro ajde neću se buniti... hvala draga ![]() Anabistrica- crvić u kamenu.. hrčak, krtica... eto riječi za mene ovih dana ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Bugica- hvala draga , vrijedno radim, prijateljice pomažu, ma kako se i nebi punilo
Bucka- tako si me razniježila jutros draga, hvala ti na ovim lijepim riječima... Hoću , ne brini, podijelit ću s vama sve što budem radila, samo imam jedan problemčić ![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Kamenjar-
![]() Moon- puni se, puni , radim ja punom parom.... ruke su mi u raspadnom stanju, sve me sram kad nekamo idem... ono znaš, sredim se, sve ko bombončića, a ruke ko u težaka ![]() Je calamondin mi je tak ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Bome se to lijepo popunjava, sve ti je tak veselo.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
pa bravo mala!!! sredjujes ti to polako
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
A meni si belice osvježila ovaj cif svojim preslatkim slikarskim kreacija....i jedva sam čekala da se od nekuda ponovno pojaviš i da opet uživam u tvom već prepoznatljivom stilu. Terasa ti je vesela. Oslikano kamenje, kućice, tegle ... sve odiše razigranošću i jako želim da se upravo i ti tako osjećaš. A sebi želim da nam svoja slikarska umijeća i dalje pokazuješ i naravno uljepšaš mi dan.
![]() Eee belice da si mi bliže.... ali ako ti nije teško postavi i ostale svoje slike uvećano, a najviše anđele, jako ih volim.
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Belice, odlično, raduje me tvoja prekrasna nova zbirka cvjetića
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno, popunilo se, popunilo, i neka je. Calamondin ti je jako lijep, a i pun plodova
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
bome ce i tebi biti gaće skupe kao i meni,gledam ih i odmahnem glavom ma skupe su ne trebaju mi,dobre su i stare (koga briga sto su razvučene ) ali zato bez problema izdvojim par stotina kuna za biljke ehhh ...ajd sad da se uozbiljim,vrt ti je divan ,ponove uzivam u novitetima ,sve je super a sukulentici za 5 ,dobro ih kombiniras i zdravo izgledaju
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Camellia--- i bilo mi je malo čudno... još sam te mislila i pitati... pa zaboravila u međuvremenu. Ali hvala draga moja
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |