Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Beličin novi kutak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Beličin novi kutak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 13>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2014 u 06:41
Karli- uh neznaš ti mene.... ja ti izmislim mjesto, i na katove slažem, nekad su me zafrkavali da će mi balkon otpasti s kuće i da bi sad trebala i po zraku slagati LOL.

Panda- hvala dragi, već mi glupo i ponavljati, ali uz moj osobni bankrot koji uskoro potpisujem... tu su zaista zahvalne i moje divne prijateljice s ovog foruma, što sam ovako brzo sve naslagala...

Blue sky- LOL ma blago meni s mojim cvetekima... Svi znaju koliko mi znače. Dio su mene , moje duše, kao i te maljarije moje... ja sam dijete u srcu i gotovo.

Miranda- hvala ti, uvijek si dobrodošla Hug

Camellia- čim radovi završe i ulovimo malo vremena... vrijeme je za naše kave na mojem balkonu draga moja... lokacija više nije ista, ali ovdje se bar nebumo stiskale LOL. Da si vidjela, čisto sam se iznenadila za naslijeđene biljke, ima tu zaista par lijepih komada.

Lantana- Hvala ti draga, ma ustvari ovo za sada je tek početak, još ću ja to milion puta u sezoni pretumbati i presložiti...samo sam se rasula ustvari na sve strane :)
belica,zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2014 u 23:27
Bome je veselo kod tebe na terasi. Jako lijepi sukulenti i cvijeće, a ti si sve još tako lijepo ukrasila Clap
život je more
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2014 u 21:02
Balkon ti mje sad puno veći ,znači puno više će ti stati biljčica. .A i pogled je s balkona je ljepši.Drago mi je da si to brzo nadoknadila.Naslijeđene biljke su ti super.
Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2014 u 17:57
Lijepo,raznoliko i veselo... Baš volim prošetati ovim stranicama!Thumbs Up
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2014 u 17:41
blago tvojim cvijetekima u tako veselo oslikanom društvusmile55
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2014 u 17:06
bravo sve se lijepo popunjava, a tvoje slikarenje me je odusevilo Wink
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
Na vrh
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2014 u 12:48
Bravo, terasa ti se super popunila. Još malo pa neće biti više mjesta.
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2014 u 06:46
Miška- je je veselo je veselo smile126 čim je proljeće tu, a ruke do lakta u blatu
Monna- mala, kažeš ti meni... ha ha, pa dobro ajde neću se buniti... hvala draga Hug

Anabistrica- crvić u kamenu.. hrčak, krtica... eto riječi za mene ovih dana LOL
belica,zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2014 u 06:42
Bugica- hvala draga , vrijedno radim, prijateljice pomažu, ma kako se i nebi punilo

Bucka- tako si me razniježila jutros draga, hvala ti na ovim lijepim riječima... Hoću , ne brini, podijelit ću s vama sve što budem radila, samo imam jedan problemčić LOL sve sam kistove razvalila ovu zimu....moram ovih dana po nove slikarske, a i krenem ja... samo uvijek nekak potrošim novce na cvijeće LOL i zemlju.... nesmijem ni pobrojati koliko sam već do sad kupila onih velikih vrećetina zemlje.... bu me sram ..

belica,zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2014 u 06:36
Kamenjar- smile96 vremena se možda mijenjaju, i lokacije... ali kod mene se ništa ne mijenja... ma kome još gaće trebaju ?  I dok sam imala hrpetine svega, uvijek mi je trebalo još, a probaj tek sad zamisliti kakav bankrot me ovu sezonu čeka ... No draga... za kavicu bu uvijek ostalo .

Moon- puni se, puni , radim ja punom parom.... ruke su mi u raspadnom stanju, sve me sram kad nekamo idem... ono znaš, sredim se, sve ko bombončića, a ruke ko u težaka LOL.
Je calamondin mi je tak Heart, obožavam ga, još da si ja i on i ostanemo u dobrim odnosima, sve ok.

belica,zagreb
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2014 u 23:13
Bome se to lijepo popunjava, sve ti je tak veselo.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2014 u 20:47
pa bravo mala!!! sredjujes ti to polakosmile55
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2014 u 20:37
Raznoliko,šareno i prekrasno
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2014 u 20:22
A meni si belice osvježila ovaj cif svojim preslatkim slikarskim kreacija....i jedva sam čekala da se od nekuda ponovno pojaviš i da opet uživam u tvom već prepoznatljivom stilu. Terasa ti je vesela. Oslikano kamenje, kućice, tegle ... sve odiše razigranošću i jako želim da se upravo i ti tako osjećaš. A sebi želim da nam svoja slikarska umijeća i dalje pokazuješ i naravno uljepšaš mi dan. Heart

Eee belice da si mi bliže.... ali ako ti nije teško postavi i ostale svoje slike uvećano, a najviše anđele, jako ih volim.  
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2014 u 19:56
Belice, odlično, raduje me tvoja prekrasna nova zbirka cvjetića smile71
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2014 u 19:50
krasno, popunilo se, popunilo, i neka je. Calamondin ti je jako lijep, a i pun plodova smile55
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2014 u 19:43
bome ce i tebi biti gaće skupe kao i meni,gledam ih i odmahnem glavom ma skupe su ne trebaju mi,dobre su i stare (koga briga sto su razvučene ) ali zato bez problema izdvojim par stotina kuna za biljke ehhh ...ajd sad da se uozbiljim,vrt ti je divan ,ponove uzivam u novitetima ,sve je super a sukulentici za 5  ,dobro ih kombiniras i zdravo izgledaju
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2014 u 09:08
Camellia--- i bilo mi je malo čudno... još sam te mislila i pitati... pa zaboravila u međuvremenu. Ali hvala draga moja smile79
belica,zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2014 u 09:06
terasa pošlihtana...teglice se gomilaju

kućica ostaje gore ipak... nemam srca spustiti ju u vrt LOL

belica,zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2014 u 09:00
sve reznicezbrinute u grupnjak LOL

i ovaj siroček od ficusa mi je ostao živ

plodići se počeli žutiti Heart

ovo sam dobila u naslijeđe LOL

portulacaria s čuvanja

dragi započeo gradnju staklenika...

nova teglica

belica,zagreb
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down