Beličin novi kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 13> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilo je tu i šopinga naravno... nije sve poslikano ali evo dio...
![]() sedum indicum ![]() ![]() novi ceanothus... samo da mi se razraste kao i onaj moj stari.. da mi srce bude na mjestu... za njega sam se morala malčice sramotiti... žicati da me puste u zatvoreni dio rasadnika... kao i lani ![]() ![]() ![]() orostachys boehmeri ![]() carex buchananii ![]() stipa pennata ![]() ![]() ![]() haemanthus ![]() armeria i digitalis ![]() mandevilla splendens ... dar dragog za dan žena ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Boga mi, prelijep poklon taj cvijet!
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Baš ti to lijepo posadila,odlično izgledaju.Ona prva(očito je u krivu teglicu došla oznaka)je Haworthia reinwardtii.
![]() |
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Nakon još jenog divnog druženja s mojom dragom Camelliom koja mi je sve ove mjesece vrijedno i s ljubavlju čuvala dio mojih starih sukulenata, neki su se vratili kući, natrpala mi je pune 2 vreće cvijeća iz svojeg vrta, narezala reznica sukulenata, i još jednom u životu pokazala koliko srce ima... Hvala draga za sve !!!
košara je pretumbana .... ![]() ovo su darovi koje mi je donijela iz Italije ![]() ![]() ![]() nova morgans beauty ![]() sorbaria sorbifolia ![]() ![]() ![]() ![]() zlatoglavica ![]() ![]() i još puno toga što nisam uslikala... |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Znam da ste mislili da me nema... ali to neznači da nisam ništ radila
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Mari- haval i tebi draga... sad baš pedantna... hm... bit će tu kasnije pretumbavanja sve u 16
![]() Panda- naravno da se popunjava brzinom munje, ja potpisujem uskoro bankrot, pa bumo cvijeće jeli za ručak, a i moje divne prijateljice od srca šalju divne pakete. Otok- hvala draga i tebi, ma da dođem i do pola onakve lijepote kakvu ti imaš... ja zadovoljna ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Bugica - skratila sam ti ime
![]() Kamenjar- hvala ti draga moja, sjetila sam se jutros onih naših šala kako nam ni za gaćice neće ostati ![]() Mali kaktus- hvala draga , uvijek te volim vidjeti u svojem kutku ali i ispijati kavice ranom zorom u tvojem divnom vrtu |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Stižem i ja u obilazak tvojeg novog cvjetnog carstva
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo i mene u posjetu. Vrt krasno napreduje. Uživala sam u tvojim novitetima.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Belice kutak ti je divan brzinom munje se sve popunjava i proširuje
![]() ![]() |
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
bas sam uzivala pijuci kavu i gledajuci tvoje nove biljke ..sve su lijepe ,a tek za par mjeseci,mogu mislit koja ce to ljepota biti ...veselim se tvom novom početku
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
biljke u vrtu izgledaju lijepo i obećavajuće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Da, da, gledam i učim od iskusnijih
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bugica- samo ti nadgledaj draga
![]() Sarice- je divan paket mi je poslala zaista. A polemonium kak sam ti jučer rekla ... na kvatriću ![]() Carol- kvatrić draga, bila su 2... 1 je mene čekao da ga usvojim ![]() Anabistrica- je znam da je rano, ali vrag mi neda mira ... a što se zemlje tiče... u krivu si, ustvari je izuzetno očajna, teška, glinasta i mokra, samo ju ja pokušavam popraviti dodavanjem pijeska, humusa i zemlje. Jedino što glista imam da mi pomažu... ma na lopate ![]() klaudia - i ja !!! obožavam polemonium, pa probaj zamisliti kak sam sretna bila kad sam ga ugledala... ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepo popunjavaš svoj vrtek, makar je još prilično rano. Nego, mogu primijetiti da ti je zemlja u vrtu jako dobra. Jesam u pravu?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
I ja čekam odgovor na pitanje koje ti je postavila Sara. Viš, to mi se dopada "kiseli kutak", ali biljčice u njemu izgledaju slatko. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |