Početna stranica Početna stranica > Ostale biljne vrste - Forum o biljkama > Voće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Grejp
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Grejp

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2008 u 10:35
Nemam(nekim čudom)grejp no mislim da se isto ponaša ko i limun,naranča i sl.Moji citrusi su na direktnom suncu.Ok,ja sam ih u proljeće "privikavala" na sunce da im ne prži listove.
Znam da traže jako puno vode i može ih se prihraniti(ja njih ko i sve lončanice prihranjujem nekim univerzalnim gnojivom) Potjerat će on mlade listove samo mu vremena treba.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Željko33 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 12
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željko33 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2008 u 08:58
Pozdrav!
I meni je niknuo jedan lijepi primjerak iz koštice i do prije nekoliko je mjeseci lijepo napredovao. Prije nešto više od dva mjeseca uselio sam u kuću i vrlo pametno ostavio svoju mladu biljku na terasi pa ga je ošinulo sunce i sada mu je vrh sasušen. Pokušava izbaciti još koji listić, ali nekako mi se čini neuspješan u tom naumu. Zna li tko kako bih ga revitalizirao jer mi je nekako postao baš drago drvce.
Hvala uz pozdrav,
Željko
Na vrh
batata View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 70
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje batata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2008 u 20:41
smile227

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2008 u 15:58
Evo slika. Proklijao ovog proljeća:

dvogodišnji:

Na vrh
batata View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje batata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 13:01
jeij! hvala Smile    (danas ću stavit sjemenke u zemlju)

imaš možda sliku svog grejpa??
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2008 u 23:23
Može, meni je niknuo i sad imam malu biljku. Jedino neznam da li bi dao plod, vjerojatno bi ga trebalo cjepiti.
Na vrh
batata View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje batata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2008 u 18:26
ola forumaši!

zanima me može li proklijati sjemenka iz kupljenog grejpa?? i općenito me zanima kako se ovi agrum može razmožiti/uzgojiti... pa ako tko ima iskustva neka ga podjeli i prosvjetli laike poput mene Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,173 sekundi.