Grejp |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nemam(nekim čudom)grejp no mislim da se isto ponaša ko i limun,naranča i sl.Moji citrusi su na direktnom suncu.Ok,ja sam ih u proljeće "privikavala" na sunce da im ne prži listove.
Znam da traže jako puno vode i može ih se prihraniti(ja njih ko i sve lončanice prihranjujem nekim univerzalnim gnojivom) Potjerat će on mlade listove samo mu vremena treba.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Željko33 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 12 |
Pozdrav!
I meni je niknuo jedan lijepi primjerak iz koštice i do prije nekoliko je mjeseci lijepo napredovao. Prije nešto više od dva mjeseca uselio sam u kuću i vrlo pametno ostavio svoju mladu biljku na terasi pa ga je ošinulo sunce i sada mu je vrh sasušen. Pokušava izbaciti još koji listić, ali nekako mi se čini neuspješan u tom naumu. Zna li tko kako bih ga revitalizirao jer mi je nekako postao baš drago drvce. Hvala uz pozdrav, Željko |
|
![]() |
|
batata ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 70 |
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Evo slika. Proklijao ovog proljeća:
![]() dvogodišnji: ![]() |
|
![]() |
|
batata ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 70 |
jeij! hvala
![]() imaš možda sliku svog grejpa?? |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Može, meni je niknuo i sad imam malu biljku. Jedino neznam da li bi dao plod, vjerojatno bi ga trebalo cjepiti.
|
|
![]() |
|
ola forumaši!
zanima me može li proklijati sjemenka iz kupljenog grejpa?? i općenito me zanima kako se ovi agrum može razmožiti/uzgojiti... pa ako tko ima iskustva neka ga podjeli i prosvjetli laike poput mene ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |