Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 366367368369370 381> |
Korisnik | |
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Blago vama, ja nemam gdje saditi. Imam ispred zgrade, ali da mi prolaznici i komsije pogaze moj trud i da nadjem unisteno i ubrano-morala bi nekog ubit'
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, to nikako ne bi bilo dobro. Ja nemam baš puno mjesta, mala je okućnica, ali volim cvijeće pa ga svuda "gurnem". Isto tako, imam vrlo mali povrtnjak. Onako, za dušu i hobi, nešto veće preraslo bi u veliku obvezu, ne bih stigla i ne bi mi bio gušt - iako ponekad požalim što nije veći.
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gdje si samo iskopala ovog ludog smajlija? |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monstera, ne znam ti drugacije reci nego da na googleu ukucas Cosgan's Smilies, ima da umres od smijeha, pa skini sebi da imas.
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam i ja neke ludece pospremljene, bez brige... |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
kacunak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajd javi jesi li uspjela kopirati!
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
medy
Pustio korijenje Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nema sijanja ove godine.....skupljali sin i ja grane od orezanih vocaka i sjeckali ih na nekin 30-tak cm da budu drvca za potpalu....glup i dosadan posao
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A nist onda , pa idemo se igrati malo ordinacije da nasmijemo nasu Pustolovkicu !
Mene boli koljeno pa sam malo kcerku , visu medicinsku sestru , pitala kako je to sa umjetnim zglobom a ona meni ko iz topa : maaaaaaaama , onda moras odmah najmanje 10 kila skinuti ! |
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma vilo, sto ce ti jos i umjetni zglob, pa zar nemas dosta svojih?
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo ne opet o kilogramima ja sam pripremila rasadnik pa ću oko 15-tog posijatai sjeme rajčice i paprike nadam se da ove godine neće crvić pojesti sjeme
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kacunak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
NAAAROOODEEE??? Gdje ste? E, da mi je sad onaj Monsterin potrcko
Medy, inace imam pitanje za tebe od neki dan na temi Seflera! |
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj sory računar nije radio došlo mi je da ga sad ću pogledati
|
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako kod vas prođe vikend ja sam danas sijala i kopkala sutra nastavljam
|
|
kacunak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo draga pa si vrijedna bila. Ja sam ljencarila cijeli dan i jela sve redom po kuci
|
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam kada sam ušla u kuću poslije sjetve opustošila frižider
|
|
kacunak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gdje nam je Mons, je li zdravo? Nema je na forumu. Sad ce me ubit kad ovo procita.
Odo' ja bjezat u krpe! Monstera, Laku noc curke moje... |
|
medy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 366367368369370 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |