Pordenone |
Odgovori | Stranica <1 891011> |
Korisnik | |
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova slika je vrlo bitna,naime ovo mi je transportna torba za sukulente,ha,ha,ha |
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo Admine kratki izvještaj.Meni je uvijek lijepo na takvim izletima jer volim cvijeće u svakom obliku.Oni koji godinama odlaze u Pordenone,svi kažu da je puno lošije nego prije i da se kriza jako osjeti.Izgleda da jedino mi nismo u krizi jer je 80% bilo naših autobusa.Cijene sukulenata i kaktusa su niže dosta nego kod nas iako sam ja očekivala veću ponudu.Nije bilo stapelia,echeveria,variegiranih ni forma cristata,a to je mene najviše zanimalo.Uglavnom su bile standardne biljke.Cijene trajnica,lukovica,grmova su kao kod nas.Svi su kupovali citruse,1,5m visine,mislim da su bili između 25 i 35 E.Nisam našla nikakvo novo sjemenje niti povrća,a niti cvijeća.Gospođa koja se bavi projektiranjem vrtova kod nas ide na sve sajmove i kaže da je najboji u Padovi u 9 mj.Susrela sam neke naše forumaše i valjda će netko od njih staviti još slika.Nadam se da sam vam bar malo približila ponudu i biljke sa sajma.
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači, bilo je lijepo i berićetno. Meni se dopadaju limuni u teglama, mislim da će biti takav od Moon kad ponovo pusti grane nakon šišanja.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia, puno si nam slika stavila i dočarala i nama koji nismo išli kako je lijepo - puno naših busova, dobro si to napisala i komentitala. Hvala na reportažici.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to sam i ja pomislila kad sam ih vidjela da bar bude
|
|
Odgovori | Stranica <1 891011> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |