Moj vrt pokraj Save |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 109> |
Korisnik | |
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U ove hladne zimske dane, baš mi je bilo gušt pogledati tvoj osvrt na prošlu cvjetnu godinu. Zaista je bila prekrasna! No biti će i ova, ne sumnjam u to!
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Ja sam se isto godinama mučila s tulipanima i voluharicama,a prošle godine sam napravila metalne košarice i u njih posadila lukovice i uspjelo je.Vidjet ću kako će biti ovo proljeće.Pogledaj u mom vrtu slike kako sam to radila.
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Floramye nadam se i vjerujem da će biti tako
![]() Osica vidjela sam tvoj uradak i čekam daljne informacije da vidimo koliko su efikasne tvoje žičane košarice ![]() ![]() ![]() Kako bilo da bilo uvjek računam da će biti i nekakvoga kvara
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
uživanje je pregledat slike tvojeg cvjetnog vrta ..bila je rodna godina, kažeš, no ne bi tako lijepo i raskošno cvalo da nisi sve to dobro njegovala
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bit će opet tulipana u cvjetnoj oazi. Ja sam donjela iz Kutine jednu malu magnoliju i držim je u pitaru i uspjela je preživjeti prošlo ljeto, ali vidjela sam da traži dosta vode u mojim klimatskim uvjetima. Jedva čekam proljeće da mi tvoje ljepotice zaplave vrt
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Draga Blue sky, pregledala sam tvoj vrt pokraj Save od A do Ž... prvo me dočekao plavetni lan i odmah mi krenula pjesma Dan plavetan kao lan u izvedbi Vere Svoboda... onda vidim slavonsku visoku kapiju i tvoj "divan"... opa, pa to je slavonska posavina], a moje lice je več ozareno osmjehom...pa još kirvaj... a onda su zaredale prekrasne fotografije cvijeća... klematisi, ruže i to čak 60, a sada vjerojatno i više, prekrasni ljiljani, tulipani, kao i sve ostalo cvijeće... sve u svemu sve prekrasno, bujno, zdravo. Kao i većini tvojih posjetitelja osmjeh na licu su mi izmamili konji. Jel crnkica Valentina još crnkica ili je postala plavuša? Rode... i ja se radujem sa tobom njihovom dolasku, jer one znače kraj zime i dolazak proljeća, koje več svi željno iščekujemo. I na kraju samo - beskrajno sam uživala u svim tvojim prekrasnim slikama i jedva čekam nove, proljetne.
![]() |
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
jutros svoju šetnju završavam u tvojem vrtu draga, i ostavljam ti lijepe pozdrave i želje za dan... volim zaviriti kod tebe jer se tu osjeća toplina drage gazdarice , kroz svaki cvijetić i posađenu biljčicu.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Mari hvala ti
![]() draga Lantana nadam se da će ti svi cvjetati ![]() Hvala K.Rea ovo si tako lijepo napisala da ja sada rumenim ![]() Dobra mi došla u moje dvorište
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Ožujak je proljetni mjesec
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
I pokraj Save je pravo proljeće sa nezaobilaznim šafranima i jaglacima, a vidim da su ti čak i perunike procvale. Još samo fale rode, al one stižu, pretpostavljam, slijedeći mjesec |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno si "ulovila i zarobila" u slici proljeće u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
divno draga, vidim da je krenulo proljeće i kod tebe, nema ništa lijepše nego kad nakon tog sivila i zime provire prvi nježni cvijetići..
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Predivne boje u tvom vrtu. Ja isto muku mucim s voluharicama, izbusile su mi cijelu parcelu. A sada sam nabavila Tigridiu i ne znam sto cu s njom posto sam citala da i nju jako vole...Mozda onaj trik s metalnim kosaricama nije losa ideja. Uzivaj u vrtu, pozdrav
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |