Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 147148149150151 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moon
OSica gute Fee klaudija hvala ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Predivne slike, ma kao I uvijek sve savrseno I prelijepo + uzivala sam u setnji !!!
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Prosetala sam opet tvojim vrtom i ponovo vidjela prekrasnog cvijeca !
![]() |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Prekrasne slike,nisam ni znala da postoji bijela forzicija.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasne slike vrta i cvijeća, a posebno je lijepa slika šafrana i pčelica
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Biljke koje su cvjetale u veljači
zimski jasmin ![]() visibaba ![]() jaglac ![]() ![]() pahisandra ![]() šafran ![]() ![]() kukurijek ![]() bijela forzicija ![]() bergenija ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Đurđa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kacunak
Karli hvala vam! ![]() arabis je veći dio dana na suncu, u potpunoj sjeni listovi izgube žutu boju i postanu zeleni. |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Kod tebe sve buja. Izgleda mi pravo proljetno.
A tvoja svaštara je super stvarno ima svega i svačega. Šarenolisni arabis ti izgleda odlično, moj je maleci i onako jadan uvjek, njemu treba dosta sunca jedla (operosti ako si to već negdje napisala). ![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Sarenolisni arabis-bez rijeci me ostavio! Prelijepe su sve slike!
|
|
![]() |
|
Na koracima tihim, u zrakama sunašca blagim, dolazi proljeće...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anaida ![]() |
|
![]() |
|
i jutros je bilo mraza , ali to ništa ne smeta biljkama. Oduševila sam se kada sam danas vidjela da su se vratile divlje guske. Veliko jato se skupilo iznad Bosuta, vjerojatno traže "smještaj". Veseli me njihov povratak, jer vjerujem više njima nego svim prognozerima, ne bi se one vratile da ne dolazi proljeće. |
|
![]() |
|
ajama
miska kamenjar moon ![]() panda, nedavno si bio u vrtu i vidio kako je sve bilo tmurno i mrtvo. danas sam ga slikala, i dobro si napisao, sve raste brzinom munje ![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
wow slavujčice kod tebe se sve brzinom munje budi
![]() |
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Na koracima tihim, u zrakama sunašca blagim, dolazi proljeće....
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Krasno je u tvom vrtu,kao da je već proljeće.Ja se samo bojim da nam se zima ne osveti onda kada ne bi trebalo.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
vrt je sve življih boja
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
polako ali sigurno proljece kuca na vrata..veselim se tvom proljecu ,kao i svom,kao i svakom od nas tu..
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
danas u vrtu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 147148149150151 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |