Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 142>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 14:25
Graptoveria....

i bebači:

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 13:46
OSice, da ti iskreno kažem da za cvijeće uvijek imam vremena, pa tako često kućni poslovi ostanu za kasnije. Biljke nemaju vremena čekati, one su živa bića.......a poneka prljava šalica ili čaša u sudoperu i onako neće uteći.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 22:11
A. meyeri navodno sporo raste ? Čini se da kod mene nije tako, sjećam se kolicki je bio lane u proljeće kad sam ga kupila, tijekom prošle sezone je lijepo narastao, a pogledajte sad ove izdanke:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 14:20
Ova mlječika je svima dobro poznata. Samo ne znam da li vam je poznato da ona rastjeruje krtice ? U stvari, nisam ni ja sigurna da je to točno, negdje sam na netu pročitala taj podatak. 

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 10:46
Klaudija hvala ti ! Ali nemoj ti ni svoga otpisati, vrlo lako moguće da je podzemni dio ostao živ pa će kasnije potjerati nove izboje.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 22:07
Gaultheria......jedna je u dvorištu u običnoj zemlji, a druga je ostala u tegli, kao malo zaštićena iako cijelo vrijeme vani. Obje su dobro podnijele zimu.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 14:14
Još jedan sedumić, baš ih imam puno. Pa kad ih volim, još samo da se lijepo razrastu:

Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 09:23
Prekrasno ti je sve,kako samo sve stigneš!!!!!!!!!!!!!!
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 21:35
Iako imam jako puno slika, pokazat ću samo nekoliko koje sam slikala nakon snijega( kojeg baš i nije bilo previše, tek toliko da označi da je zimsko doba):

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 14:06
Plućnjak je, naravno, među prvim proljetnicama:

Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 08:46
Ovaj crnac je prekrasan.Kolika ti je temperatura na verandi?
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 14:09
Heuchera je prezimila bez problema i već sad krasno izgleda:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 09:20
MK je, veranda stvarno krcata, više ni sama ne znam odakle mi toliko toga, nakupilo se......

Osice, temperatura na verandi mi je uglavnom 10-15 stupnjeva. U onim hladnim danima pomogao je malo radijator koji sam jesenas ugradila. 
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 14:16
I još jedan slatkiš je provirio:

Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 10:35
Glikice, sve ti je divno draga ali mi je za oko zapeo asparagus meyeri - joj, moj veliki u vrtu mislim da mi se smrznuo ove godine arghhhhhhhh, nevidim nikakavog pomaka ni novih izboja ( za razliku od obicnih aparagusa koji su krenuli sa mladim izbojima k'o ludi)
Sad ti je nazaustavljiv -  uzivaj draga
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 21:44
Glikice ova ljepotica sa crvenim bobocama(opet neznam ime)lijepo napreduje jesi uspijela nabaviti kiselu zemlju,moja jadnica jedva preživljava. Inače sve je lijepo i u zimu.
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 14:00
Jedna od mojih travica, ova baš luckasto izgleda danas:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 22:51
Na verandi se nižu lijepi prizori:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 14:03
Ovaj sedumić mi je divan ovih dana, a i cijelu zimu je bio takav:

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2014 u 23:29
Veranda krcata lijepim sukulentima,a dvorište se polako budiTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.