Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 131132133134135 282> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jučer sam orezala bijelu budleju
![]() u vrtu su počeli izbijati pupovi i popunjavati zimsku prazninu ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
svaka cast na prelijepim slikicama kod nas pada kisa pa su mi stopirani radovi u vrtu :D valjda sutra nece padat pa damogu radit :D
|
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
hvala ti panda!
ovako je bilo danas u vrtu, svaki dan se pojavi nešto novo i biljke jedva čekaju proljeće ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Drago mi je vidjeti da se tvoj vrt polako budi iz zimskog sna. Znači da nas očekuje puno prekrasnih sličica!
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() zar su već procvali.moji tek izviruju iz zemlje
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
IZ SLAVUJEVE SVAŠTARE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinice
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
šarenolisni arabis
![]() ![]() mlječika otežala od kiše i cvjetnih pupova ![]() bergenija ![]() drvce forzicije ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
danas u vrtu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
polako ali sigurno proljece kuca na vrata..veselim se tvom proljecu ,kao i svom,kao i svakom od nas tu..
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
vrt je sve življih boja
![]() |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Krasno je u tvom vrtu,kao da je već proljeće.Ja se samo bojim da nam se zima ne osveti onda kada ne bi trebalo.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Na koracima tihim, u zrakama sunašca blagim, dolazi proljeće....
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
wow slavujčice kod tebe se sve brzinom munje budi
![]() |
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
ajama
miska kamenjar moon ![]() panda, nedavno si bio u vrtu i vidio kako je sve bilo tmurno i mrtvo. danas sam ga slikala, i dobro si napisao, sve raste brzinom munje ![]() |
|
![]() |
|
i jutros je bilo mraza , ali to ništa ne smeta biljkama. Oduševila sam se kada sam danas vidjela da su se vratile divlje guske. Veliko jato se skupilo iznad Bosuta, vjerojatno traže "smještaj". Veseli me njihov povratak, jer vjerujem više njima nego svim prognozerima, ne bi se one vratile da ne dolazi proljeće. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 131132133134135 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |