Beličin novi kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 13> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...baš mi je drago da si dobila ovako lijepi paket od naše aralije
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Evo mene ponovo, u malu inspekciju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Moon- hvala ti draga, znaš ti koliko ovo meni znači
![]() Antonija- i tebi neizmjerno hvala na riječima podrške kao i na velikodušnoj ponudi ![]() Bucka123- o dobrodošla draga, hvala ti, dugo me nije bilo, stari album sam dala izbrisati... ma da me srce ne boli kad ga vidim. Kažeš kreativne stranice... ma ja ti baš i ne zalazim u te teme, a što napravim pokažem ovdje... znaš da kod mene uvijek ima svega ![]() Blue sky- hvala draga moja , načekat ću se ja da se razbuja kao prije, ali nema veze, jer me neizmjerno raduje i puni dušu ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
kako će to biti lijepo kada se sve razbuja uz ove tvoje prekrasne radove koji su mi posebono romantični
![]() |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno ti je sve, drago mi je da si krenula u nove pobjede!
koristim priliku da ti ponudim, ako ima nešto u mene a ti želiš,samo pitaj
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ma bravo, sve polako napreduje, a u uspjeh s biljkama uopće ne sumnjam
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo malo novih biljaka za popunjavanje...
mići doronicum orientale ![]() polemonium variegated ![]() hm valjda je ploxić ![]() jedna penjačica za ogradu ![]() delphinium ![]() kalmia Olympic fire ![]() ![]() neka travica... ime neznam ![]() ![]() kiseli kutak sam si tak nekak zamislila... e sad bolje mu je da me sluša ![]() ![]() lukovice , iako nisam neki fan... bile su tak jeftine u Kauflandu da nisam odolila ![]() i za kraj još jedna hypertufica popunjena ... ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Miška- Hvala draga... hoće hoće, jer mora, ja ti sve svoje biljke treniram strogoćom, pa me moraju slušati
![]() Aralija- Kaj ??? Kak si ti to sve brižno spakirala, šanse da se nešto potrga su bile ispod 0. Hvala ti još jednom od srca draga moja. I ja jedva čekam proljeće, ljeto da se vidimo i izbrbljamo onako svojski ![]() Moon- Hvala draga, imam ja tu posla preko glave, bit će kao i uvijek, tumbanja i svega, ali tako sam sretna što opet imam gdje saditi i uživati. Drži fige za camelliu da i opstane . ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ma krasno je gledati kako lijepo napreduje tvoj novi vrt ovako razigran i vesel
![]() Kamelija je prelijepa
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Draga moja drago mi je da je stiglo neoštećeno ali bila sam u žurbi i nešto sto sam ti još namjenila ostalo doma ali nema veze, stići će ono kad tad. Čekam proljeće, čekam ljeto, skoro će a onda bit će kako se ono kaže"brbljaonica"
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
a sad ću vam pokazati malo jada koje sam uspjela spasiti iz svoje stare kolekcije....
![]() ovo nije onaj moj stari , nego mladi zapelcani za rezervu... solanum ranonetti ![]() beloperone gutatta ![]() duranta repens ![]() bijela i narančasta bugenvilla ... ostale nemam više ![]() streptocarpella concord blue ![]() pa onda malo niovih biljčica za vrt.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() da se kutić puni ![]() ![]() i za kraj moj dragi nemathantus gold fish .... krenuo u cvatnju opet ![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
E a sada ću vam pokazati dalje... danas sam dobila paked od jedne divne osobe i kada sam ga otvorila, suze su mi navrle na oči ... hvala Aralija , ne samo da si mi pripremila pelcere, nego si mi poslala i dio sebe , a jednoga dana , uskoro... čim malo otopli ću i ja tebi donijeti dio sebe, da ti ostane na tvom prekrasnom balkonu..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
E sada ovako moram prije nego upće i krenem dalje išta pisati, nešto reći...
Želim reći da mi je ovaj forum puno značio i znači i danas u životu, došla sam da podijelim svoju ljubav prema cvijeću, znanje, da naučim ono što nisam znala , a ni sanjala nisam da će mi donijeti u život neke tako divne ljude i stvoriti prijateljstva za čitav život. Ovdje sam upoznala puno divnih ljudi ( svi oni znaju na koje mislim, neću ih nabrajati ) i sve do jedne su se pokazale kao prave, iskrene i divne prijateljice. Želim im svima reći hvala, cure moje za sve što ste činile i još uvijek činite za mene ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sara- i mene i mene.... nedao mu bog da me ljuti
![]() Camellia- hvala draga moja. HM... nemoj mi to ni govoriti jer ću se obeshrabriti ... sad samo ostaje čekati da vidim... u zemlji je ... Medo- taman sam na kavi neki dan pitala za tebe, i ja se radujem da se vidimo na slijedećoj. Pa čuj... siroček prihvaća sve .... i drač je ok ![]() Stefica- vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada ne.... ![]() floramye- hvala draga ![]() Miranda - a čuj... meni vrag neda mira... još me nisi upoznala pa neznaš kakva sam ![]() Karli- i ja jako volim anđeliće, ma i općenito te takve igrarije ... kako je neki dan jedna moja draga prijateljica rekla: za moju dušu !!! Eto, to je to.. Na 1 slici ? valjda misliš na eremurus... pa piše ti ![]() A kaj se tiče ovih malih kućica... to su ti obične daske...tj smeće koje nikom netreba ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opet si se ponovila. Ono na prvoj slici je prekrasno, što god da je, meni potpuno nepoznato. Sukulenti
![]() ![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Pozdrav! Došla sam malo virnuti što ima novoga. Drago mi je vidjeti da ti se kolekcija popunjava zavidnom brzinom.
Mislim da svi imamo slična iskustva s donošenjem "neplaniranih" biljčica kući. Poseban gušt! I,naravno, da se kaže da je sve po 5 kn! ![]() ![]() Prekrasno mi je ovo što nastaje kad se ti (kako kažeš) igraš... Kućice,kamenčići, teglice- sve je za 5 ! ![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasni su oslikani kamenčići! Svaka čast!
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Gledam ovo i pitam se šta bi kupila da je banka bila otvorena?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |