Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj senjski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj senjski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 145146147148149 152>
Korisnik
Poruka
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2014 u 19:54
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

Nadam se da je ovaj pakujac preživio, pa ako nisi prošle godine skupila sjemena od njega sjeti me se ove godine
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2014 u 20:23

i Cymbalaria muralis koja još uvijek pomalo cvate sitnim ljubičastim cvjetekima:

O toj biljci sam sinoć pričala, ona je stradala od ruke "vrijednog" MM .a . Ako je uspio sve uništiti sada znam gdje je ima
Ivanić-Grad
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2014 u 20:38
Vidiš draga, nakon naše sinoćnje priče o cvijeću, a pogotovo kad mi je "švabo" ukrao riječ iz usta i nikako se nisam mogla sjetiti imena cvjetića iz gornjeg posta , ja se potrudila i prošetala i tvojim senjskim vrtom i balkončiće sam pregledala. A sad šta reći a da nije več rečeno u tvojoj temi...uglavnom senjski vrt sve ljepši i ljepši i svojom ljepotom ti uzvraća ljubav i trud koje ulažeš u njega, a balkončići cukreni.Iz ljetne postave balkona osvojili su me ahimenesi i pelargonije "običnjače". I o tome smo sinoć pričali... malo ih tko još ima, u poplavi hibrida uglavnom su nestale, nažalost, a tako su lijepe baš zato što su "obične".
Ivanić-Grad
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2014 u 20:39
Potpisujem šetnju po Senjskom vrtu,krasan je,popunil se već dobro
a balkončić ko bombončić
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2014 u 20:41
[
nakon što su je na proljeće pojeli vrapci, gibasica se oporavila:

slika

Pretpostavljam da je to "šlajerić" o kojem smo isto sinoć pričale
Ivanić-Grad
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2014 u 10:49
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Vidiš draga, nakon naše sinoćnje priče o cvijeću, a pogotovo kad mi je "švabo" ukrao riječ iz usta i nikako se nisam mogla sjetiti imena cvjetića iz gornjeg posta , ja se potrudila i prošetala i tvojim senjskim vrtom i balkončiće sam pregledala. A sad šta reći a da nije več rečeno u tvojoj temi...uglavnom senjski vrt sve ljepši i ljepši i svojom ljepotom ti uzvraća ljubav i trud koje ulažeš u njega, a balkončići cukreni.Iz ljetne postave balkona osvojili su me ahimenesi i pelargonije "običnjače". I o tome smo sinoć pričali... malo ih tko još ima, u poplavi hibrida uglavnom su nestale, nažalost, a tako su lijepe baš zato što su "obične".

...koka moja draga, nemrem vjerovati da si se logirala, vidiš kak jedna kavica motivira...kaj se tiče pakujca nisam sigurna, zapravo mi gotovo svi pakujci tragično izgledaju, čini mi se da sam ih utopila zalijevanjemAngry...Cymbalaria je na sigurnom, ima je dovoljno, zasijava se gdje stigne što mi se baš sviđa...ona priča o pelargonijama na kavi je baš bila općenito poučna kaj si pričala, čuvam ja svoje "običnjače", obožavam ih, kolko sam samo puta znala reći mojoj pokojnoj mami da uzgaja samo to "seljačko" cvijeće a danas moj balkon nemre bez njih...
pusa koka!
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2014 u 10:50
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Potpisujem šetnju po Senjskom vrtu,krasan je,popunil se već dobro
a balkončić ko bombončić

hvala miskaSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2014 u 14:46
Imaš praf, jedna kavica motivira , danas sam čak malo izišla na dvorište i orezala par ruža...ma baš me briga, teturam li po kući ili po dvorištu, ali sunce me izmamilo van...Nisi mi odgovorila za "šlajerić", ali nema veze, ja volim tradescantije zbog njihovih šarenih listova, tak da molim zapelcaj mi ju. Nadam se da nisi "ubila" onaj lijepi pakujac, ali ako ih nisi do sada imala, oni po zimi nestanu, a čim zatopli krenu, barem je tako u vrtu...moji su u vrtu ogromni grmovi, preko zime im lišće propadne, ali s prvim toplijim danima, kao što su posljednjih par dana, krenu iz korijena, tako da se samo treba strpiti...
Ivanić-Grad
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2014 u 19:37
...oprosti Katica, bila mi je gužva, u posjeti je bio jedan od one dvojice Švaba, naših zajedničkih znanacaLOL....to je tradeskancija "Mladenkin veo" o kojoj smo pričale na kaviciSmile...

zagreb
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2014 u 20:16
[QUOTE=Retriver Sara] Prošetala,malo do tebe,zaustavila se na balkonu,a zatim sa burom do Senja.
Držiš draga sve pod kontrolom,a ovo kada sam vidjela pomislila sam to je od RS,nježno,plavo čvrsto i oku drago.smile79

"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2014 u 09:05
hehe, draga Belina...imam novu, friškuWink

zagreb
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2014 u 09:19
Da se i ja priključim šetnji po ovom lijepom vrtu... Senjski me oborio s nogu. Mediteranske biljčice - moja tiha patnja... Svaka čast Clap
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2014 u 21:10

Nadam se da ti je "njemački turist" nestal i da te je ostavil u dobrom stanju. Meni je Kaufland malo predaleko ali mi je drago da ti imaš nekaj friškoga. Nadam se da ti pakujac bude preživel, ako ne, ima ih na bregu, makar ne ovakvih.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2014 u 21:16
I ja sam malo okretala stranice i baš mi je lijepo "sjela" ova plava campanulica.Lijepo će se slagati s bijelom.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2014 u 23:26
I ja ceznem za tvojim drustvom pa sam malo navratila !
I ja Imam pakujca no nije tako lijep kao ovaj na slici !

PS   cujemo se

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2014 u 13:49
jako lijepa slikica i biljkica,još da stoljnjak nije okrenut naopako.....
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2014 u 19:15
Originalno poslano od člana Carol Carol napisao:

Nadam se da ti je "njemački turist" nestal i da te je ostavil u dobrom stanju. Meni je Kaufland malo predaleko ali mi je drago da ti imaš nekaj friškoga. Nadam se da ti pakujac bude preživel, ako ne, ima ih na bregu, makar ne ovakvih.

...koka, nemrem se riješiti turista, nikak da ode, imaš kakvi recept za deložacijuWinkLOL...

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2014 u 19:18
...bem mu miša ajama, kako si samo skužilaEmbarrassed...već sam i prije mislila da ili nitko nije skužio ili nitko neće rećiWink...

zagreb
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2014 u 22:08

Originalno poslano od člana Carol Carol napisao:

...koka, nemrem se riješiti turista, nikak da ode, imaš kakvi recept za deložacijuWinkLOL...

Imam, kad malo zatopli, zbriši sim na breg, ligeštulj na sunce i uživaj.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2014 u 17:17
Veljača 2014.
                        prvi cvjetići na mojem balkonu, Helleborus i visibabe:

i malo plućnjaka:

sedumima ništa nije smetalo kroz zimu:

Sedum makinoi je bio na testiranju na balkonu no, ova zima nije bila dovoljno hladna za pouzdani rezultat:

kao ni čuvarkućama:

zagreb
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 145146147148149 152>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,285 sekundi.