Nisini gušti |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 90> |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisa,vec sam gledala ove tvoje prelpe biljcice,nista ja tu nebih izdvajala..
ali Visibabaaaaa....bas sam odusevljena... ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Auuu, Nisa!
Pa još ti ni zima nije došla, a već se gura proljeće!!! Raznježila me ova tvoja visibaba
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
I mene je razveselila visibaba u tvom kamenjaru, samo da nam zima ne traje do svibnja mjeseca.
Kod mene procvjetao jastučac i proljetna, plava anemona. Ne znam što reći. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Sudeći po pšenici, bit će jako rodna iduća godina u tvom vrtu. Nadam se da će ti biti tako, a ti na kraju sezone javi jel je bilo tako.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
samo da ti prijavim setnju kod tebe I da ti kazem da sam se odusevila se tvojim zitom, a tek sa visibabom - ma divota
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Drage moje
Miska
Leona31
Dadinica
Bucka123
Anabistrica
Klaudija8
hvala na posjetu
![]() vrijeme je izmamilo mnoge biljkice koje su još trebale spavati, ali zima je ipak sumorna i već mi je dodijala, pa kratim vrijeme švrljajući vašim vrtovima, parim oči proljetnim slikama
![]() |
|
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Nisa, drago mi je zbog iglice, u lijep dom je došla
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Predivne zimske slike vrta!!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
SlavujVk
![]() lucy, dobrodošla u moje gušte
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Stiglo nam je proljeće... predivne su ti slike!!!
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Draga Nisa,kad iz ovod zimskog sivila ugledam ove prolecne vesnike...uh
na sve zaboravim sto je sivo i ruzno.... hvala ti sto si mi ulepsala dan... ........................necu nista iydvajati....jer sve je prelepo.......sveze.... ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Draga moja, i meni si uljepšala dan! Slikice su ti preslatke! Volim šafrane (a što ja ne volim
![]() Kod mene još sve spava, dani su sivi i tmurni, baš su mi godile ove tvoje slike.
P.S. Moju ljubičastu djetelinu ne vidim, da li se ona povuče skroz pod zemlju pa prežive gomoljčići ili...?
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divne fotke
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |