Bugičin mini eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 373839 |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Bugice...iskreno,drago mi je sto si se pridruzila ovoj divnoj druzini,
Šef je...pa Šefoski stav vec sad zauzeo...sladak je kao secer.... o velicini leje necu da pricam....bila velika ili mala ti ces je,sigurna sam,napuniti kako ljubavlju tako i prelepim biljkama...dobro je nesto i zdravo pojesti...... Dobro nam se pridruzila ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Drage moje desert rose i Karli hvala vam na posjeti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Draga Bugica, kažeš mali 5 x 5, vjeruj mi ja bi bila jako sretna da ga imam, jer nema ni malo mjesta kod sebe. I u to malo kvadrata može se sve i svašta posaditi. Nije bitna veličina. Pozdrav od mene
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Evo i tebe, neka!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Draga monstera, hvala
![]() Draga enrikova nona, hvala i tebi
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
bit će to krasan povrtnjak, nije bitna veličina već volja, šef ti je presladak
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() Vjerujem i znam da ćeš nam sigurno imati štošta lijepoga pokazati ! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dragi svi, dobrodošli u moj skromni povrtnjak - naslov govori sve
![]() Gledajući vaše ogromne i prelijepe vrtove, vagala sam da li bih otvarala svoju temu, no ljubav prema mom hobiju je prevladala. Dakle, veličine je dobrih 5x5 m plus jedna zasebna gredica na kuminom vrtu. Evo kako je bilo prije par dana u zimskom snu... Ogromni ledeni čuvar i moj mali šef ![]() Danas sve mokro i u magli... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 373839 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |