Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za moju dušu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za moju dušu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 108109110111112 125>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
rea View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 125
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 12:58
pozdrav, nova sam (nova u forumu,a stara po šetanji vrtovima,pogotovo tvog vrta) ali nemam prikladnih riječi kojima bi opisala  tu predivnu ljepotu slika i cjelokupnog dojma vrta. Tvoj je vrt sunce i onog dana kada u obzorju nema zrake sunca.Neka ti je sretno daljnje uređenje vrta.smile73
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 19:32
Originalno poslano od člana muhlenbergia muhlenbergia napisao:

Hvala svima na posjeti.
anabistrica - ovo je Tradescantia sillamontana,ne podnosi jako niske temperature.Kukurijeku treba oko tri godine da procvijeta,dobije se sve i svašta više loših biljaka nego dobrih.

Hvala na odgovoru. Moj se kukurijek sam zasijao pa ću čekati da procvate, da vidim kakav će biti. Nadam se da ću i dočekati.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 22:01
Kao i uvijek tako i sad uživam u tvom vrtu i prekrasnim slikama proljeća.
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2014 u 22:14
Šafrani i leptirićsmile213
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2014 u 13:27
ja već danima nisan videla ovako lepo, čisto i plavo nebo Hug

Uživaj va ranen proljeće, slike su krasne !!!
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2014 u 23:53
Ponovo sam setala od stranice do stranice i sve kaj god sam vidla je u mojim ocima majestetisch !
Puno puta si pomislim kak su moje "ruzice" lepe a onda se sjetim tvojeg vrta i posramim se svojih misli !
Na vrh
muhlenbergia View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2014 u 17:45
kacunak,FLORAMYE,Camellia,anči39 -Hvala Vam...
rea - hvala na lijepim željama
korijenko - zadnjih sedam dana nema ni kod mene sunca,ovo slikano prošle subote.
gute Fee - Svaki vrt je lijep i poseban na svoj način

From the earth we come to the earth we return in between we garden
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2014 u 17:58
Uživala sam u šetnji!
Svaki puta me ponovo oduševi vaše cvjetno carstvo
Na vrh
rea View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 125
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2014 u 22:35
Šetajući vrtom zaboravim kako je grdo vrime vani. 
Sve pohvale!
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2014 u 22:53
Muhle kod tebe je pravi proljetni ugođaj. Obožavam kukurjeke, a tvoji su prekrasni.....Imam klasične šumske i ove sam godine kupila na akciji jedan, predpostavljam ljubičasti..Uvijek ih rado gledam, ali preskupi su mi...Jedva čekam pravo proljeće i raskoš u tvome prekrasnom vrtu...WinkWinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2014 u 23:31
Fotografije su izvrsne, a bome i ono na njima.
Koja je ovo biljka sa crvenim bobicama?

život je more
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2014 u 12:44
Uživala u predivnim sličicama iz tvog vrta !!!    Predivni kukurjeci i nebo od prošle subote !!!LOL Anabistrica...dakle u tvojim kukurjecima...sječaš se skupljanja sjemenki !!Wink uživat ću sljedeće godine !

Jel ovo gore nandina !!LOL
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2014 u 13:21
Predivan vrt smile141 i lijepo plavo nebo - kod sebe ga nisam vidjela već danima! 
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2014 u 23:12
Lantana - Free je u pravu ovo je Nandina domestica,neki kultivari imaju jače obojeno lišće zimi.
bugicaza5 - isto vrijeme je i u kod mene stalno oblačno i kiša.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2014 u 17:54
...iako sam već odavno fan i  tvojega vrta i tvojeg pogleda na vrtlarenje uvijek me iznova oduševe i raznježe prvosezonske fotografije s tvojeg prelijepoh imanja i s radošću iščekujem cijelu paletu rascvjetanih šafrana...lijepi pozdravSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2014 u 23:58
Retriver Sara ... hvala ...samo za Vas još nekoliko slika u ove tmurne dane.

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2014 u 23:58
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2014 u 23:59
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2014 u 00:00
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje muhlenbergia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2014 u 00:01
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 108109110111112 125>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.