Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 136137138139140> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Lijepo je gledati tvoje šarenilo sad kad je vani snijeg ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Ova ružica je borac... mislim da je posađena 2010 ili 2011 i ja sam mislila da je nestala i kada se pojavila ja sam ostala paf...uglavnom otkako je ograda postavljena tu sam sadila penjačice...neke opstale neke propale, ali ovaj borac se izborio za svoje mjesto uz ogradu
![]() ova je slična, ali ipak manje naranđasta, boje lososa, kupljena poslije, barem godinu kasnije, kada sam mislila da je prva uginula penjacica__super_star_ poruka uređena:31.01.2014 |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Rožac (Cerastium)
posebno su mi lijepi njegovi pustenasti srebrnosivi listovi a ovo je izgleda još jedan borac ili "doseljenik", neznam... tu su mi bili posađeni rododendroni i gaulterija, a s obzirom da ne liči niti na jedno ni na drugo, ostaje veliki ![]() poruka uređena:31.01.2014. |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Ima kod tebe puno toga lijepog... osobito mi se sviđa što uz slike (iako bi bilo ljepše da su veće) napišeš i imena biljaka. To meni kao neznalici jako dobro dođe pa se nadam da ću nešto i naučiti... često u vrtovima vidim nešto što mi se jako sviđa, a iznad glave veliki
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Setala sam tvojim vrtekom i divila se tvojem cvijecu !
Rado mislim na tebe , od tebe sam dobila moje prve "zive" flancice , ako se sjecas one lijepe potocnice i plavo-ljubicasti pakujac . ![]() |
|
![]() |
|
Desert rose
hvala ti na posjeti i pohvalama http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot134.gif slike su male jer Ptičica daje samo takvu opciju, ali treba kliknuti na sliku pa se otvori ipak malo veća slika... krenula sam stavljati slike u moju galeriju na CIF-u, ali ove ne mogu popraviti, jer u poruci više nema funkcije : Edit Nazive pišem koje znam ![]() Dobra vilo i ja mislim na tebe, a spominjali smo te na našoj kavici... nadam se da češ uskoro doći doma pa da ćemo se i vidjeti i tebi http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot134.gif |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Evo drage moje i dragi moji, s obzirom da ste mi jamrali(prigovarali) zbog malih slika, a pošto je jedan od jamrača bio i admin u dogovoru sa njim ja sam se potrudila zamjeniti male slike sa adekvatnima za forum
![]() Uživajte |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Rekli bi Zagorci, sad se mam druga slika kaže. Ljepše mi je gledati kad su slike malo veće, pogotovo kad imaš dva para oči. ![]() Zahvaljujući tvojim slikama, mislim da sam identificirala i svoj cvijet, rožac, Baš ti hvala. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Carol imaš pravo, mam se druga slika kaže
![]() Drago mi je da si i ti u mojem vrtu nešto naučila, ja sam u tvome jako puno... o ovoj ruži smo razgovarale na kavici, to je moja Nihica i rašomon oko nje - isprepletena sa klematisom rouge cardinal pa malo dalje, tu je sa neimenovanim klematisom i klematisom multi blue i jedna njena grančica |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Drago mi je da je tema živnula, ružice su prekrasne
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Hvala Nisa, ne zovu se ruže uzalud kraljicama vrta
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...draga Katica baš mi je drago što si aktivirala temu i uljepšala ove dane fotkama tvojeg divnog cvijeća a naročito onog o kojem smo klafrali na kavi...snježne slike su ti lijepe a i dobro se vidi kak ima puno više snijega nego kod nas...pusa
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
...i meni je drago da si stavila ove prekrasne boje.Već nam svima fali proljeće |
|
VG
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
drago mi je kat.rea da si opet s nama.
radujem se proljeću u tvom vrtu, prekrasnim ružama i svim drugim lijepim biljkama.
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Oooo, kad dođem po ljetu u Ivanić, očekujem banana split u hladovini mirisnih ruža. E to će biti uživancija
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Neznad od kuda početi, e onda je bolje ne počinjati nego samo šutiti i uživati, eto ja šutim i uživam gledajući cvjetnu ljepotu
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 136137138139140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |