Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 102103104105106 312>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2014 u 14:33
jel cvatu visibabe kod tebeSmile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2014 u 21:10
Evo malo lisnatih jastučića..... ako netko voli.... ( sa višnjama )

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2014 u 23:29
Baš ti je dobra ideja za hranilicu za ptičice.
Sad idem skoknuti u brbljaonicu da si prepišem recept za vafle ako si ga stavila.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2014 u 22:57
Ima, već sam odnijela, treba požuriti....
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2014 u 22:31
Ima jos waflica ? Ako ima odnesi u kafic , tam je skuhana friska kava !    
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2014 u 22:19
Lantana, hvala ti na posjeti.... Sada samo smišljamo što bi jeli jer je zima i snijeg pa su druge aktivnosti smanjene.... A nije mi to ni mrsko raditi jer i ja volim kolače.....Volim vidjeti i ptice kad dolaze na hranu.....
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2014 u 22:09
Vidim da dobro hraniš ukućane i pitice.  Clap
život je more
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2014 u 21:45
Evo, pravila sam opet. Moji vole, naročito naša unučica Nika ( godinu i pol) i kako onda da se oglušim kad mi ona kaže: Baka, kaći (kolači). Baka se sva rastopi i ovo kolačića. Samo nisam ih pekla na moj prastari pekač već na jedan novi, koji, usput rečeno, nije ni sluga onom starom. Spor a još stane samo malo kolačića pa nikad gotovo a moj stari pekač još nije popravljen....U ovima ima kokosa......

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2014 u 22:37
Anči, to sa skidanjem kila bi  trebalo jako i meni ali u zimi se kile nakupe a kad krenu radovi u vrtu onda će se lakše skinuti.....
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2014 u 21:37
Milice strogo su mi zabranjeni ako mislim skinuti koju kilu  Cry
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2014 u 21:35
Bucka, hvala ti na posjeti. Zaista mi je veliko zadovoljstvo stavljati hranu pticama a kad vidim da dolaze na doručak  onda mi je zadovoljstvo još veće... Počele su stidljivo dolaziti i na ovu hranilicu ali kad čuju da se otvore vrata kad izlazim van s fotićem, odmah se razbježe i nisam još uspjela snimiti ....

Ja isto volim kolače kada se stavi domaća svinjska mast, pite s jabukama su mi posebno fine....
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2014 u 21:23
Uuu, ove vafle obožavam. A kada još u smjesu umjesto margarina stavim domaću svinjsku mast, ma premca im nema. 
I ove godine si bila dobra i vrijedna i osigurala promrzlim ptičicama hranu. Bravo Milice.
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2014 u 20:48
Evo za putnike- namjernike opet nešto za prizalogajiti ( kako se kod nas govorilo )... Burek iz zamrzivača....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2014 u 20:47
Mira, pozdravljam te u mome vrtu .... Drago mi je što si navratila pa dođi opet.....
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2014 u 16:34
Samo da ti mahnem iz kiše Rijeke!

Poslužila sam se keksićima, baš su fini
Rijeka

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2014 u 23:31
Anči, hvala ti na posjeti... Ovi svi su niskokalorični, mogu uz dijetu...
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2014 u 22:16
Ja sam na dijeti a ti baš navalila sa sličicama od kolača Tongue
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 21:36
Evo presjeka. Nadam se da će se ipak vidjeti i da ćete imati predodžbu kako izgledaju ovi kolačići....

Nisu toliko debeli, slika je uvećana.....Žute točkice je ribana kora domaćeg, neprskanog limuna....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 21:22
Jednako izgledaju s obje strane....Evo mog prastarog pekača.... Imam ga više od 30 godina ali još radi bez greške.... Jako brzo ispeče a može se namjestiti po želji, brže ili sporije.....

Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2014 u 20:46
Stavi nam sliku pekača,a kolačići su mmmmmm.... baš bi mogla koji...bez obzira za kile :)  Jesu jednako lijepi i sa druge strane?Imam neki pekač koji radi jako debela keksiće nisam znala kad smo kupovali da i na to moram paziti.Drugi put sam kupila drugi puno je bolji i keksići su lijepi tanki i jednaki sa obje strane.
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 102103104105106 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.