Vrt za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 125> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja već danima nisan videla ovako lepo, čisto i plavo nebo
![]() ![]() Uživaj va ranen proljeće, slike su krasne !!! |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Šafrani i leptirić
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Kao i uvijek tako i sad uživam u tvom vrtu i prekrasnim slikama proljeća.
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Hvala na odgovoru. Moj se kukurijek sam zasijao pa ću čekati da procvate, da vidim kakav će biti. Nadam se da ću i dočekati. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
rea ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2014 Lokacija: hrvatska Status: Offline Bodovi: 125 |
pozdrav, nova sam (nova u forumu,a stara po šetanji vrtovima,pogotovo tvog vrta) ali nemam prikladnih riječi kojima bi opisala tu predivnu ljepotu slika i cjelokupnog dojma vrta. Tvoj je vrt sunce i onog dana kada u obzorju nema zrake sunca.Neka ti je sretno daljnje uređenje vrta.
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Evo te napokon! Prekrasne slikice kao i uvijek! Kod nas je sve pokriveno snijegom tako da ove tvoje slike malo ugriju srce!
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Kakve cuvarkuce, kakvi lijepi cvjetovi! Bravo! I blago tebi, kod tebe nema ovolikih minusa...
|
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Hvala svima na posjeti.
anabistrica - ovo je Tradescantia sillamontana,ne podnosi jako niske temperature.Kukurijeku treba oko tri godine da procvijeta,dobije se sve i svašta više loših biljaka nego dobrih. miska - neki dijelovi vrta koji su ovdje slikani više ne postoje,napravljeno nešto novo... blue sky - sijem pakujce,perunike,hamerocallise, kukurijeke,drvenaste božure a ove godine sijao sam neke vrste opuncija. Carol - kod mene ne budu niske temperature kao kod vas tako da ne znam da li će pupovi stradati.Da li je posađena vani u vrtu? ![]() |
|
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Prekrasno ko uvijek. Vidim da Edgeworthia cvate. Moja ove godine ima prvi puta pupove, još su čisto zatvoreni, ali me svejedno brine da li im budu smetale ove niske temperature. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
baš sam si mislila da u tvome vrtu proljeće pokazuje svoje prekrasno lice, imala sam pravo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |