Moj vrt pokraj Save |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 109> |
Korisnik | ||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
![]() |
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Velicanstvena mi je ova slikica sa rodama roditeljima !
![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Uvijek uživam u tvojim slikama,a i malo si me podsjetila da je proljeće "skoro" tu.
![]() |
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
Vratila sam se natrag jer sam vidjela da si nesto dodala ;
Boze dragi koja prekrasna perunika ! Kod nas je veceras poceo padati sitni snijeg i vec je vani pobijelilo , also , zima se najavljuje , zima a ne proljece ! ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() Ali kako sam već rekla "pamtim samo sretne dane" ![]() |
||
![]() |
||
|
Camelija hvala ti
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Gute Fee i meni je ova slikica lijepa pogotovo što sam uspjela uhvatiti i mjesec
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
Baš mi je žal za tvoje tulipane, ja sam ih iz istog razloga prestala saditi. Ova zadnja perunika je isto prekrasna. Kolko im treba vremena od sijanja, da procvatu? Ja na žalost nemam prostora za držanje posuda sa posijanim. |
||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
||
![]() |
||
|
Nebum ga slala , nebum ! I ja bi radije proljece nego zimu ! |
||
![]() |
||
|
Carol ja sam ih sijala odmah u zemlju i nikli su mi na sljedeće proljeće ,njih pet mi je cvalo poslije dvi godine a ostale će nadam se ove godine to jest poslije tri godine Nisam nikakvu brigu vodila o njima kada sam ih posijala ni štitila od zime -mislila sam na proljeće neće to ništa nići međutim kada su počeli nicati jedan za drugim mislim da mi je niklo svako sjeme .Unekima novima ima razlike u nijansama a ova koju sam pokazala i takvu uopće nemam to je nešto sasvim novo u mom vrtu
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Nisam kriva , nisam ! Nemoj me spotati
![]() |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Perunika ti je lijepa, podsjetila me na sve tvoje koje si mi poslala. Nadam se da će mi ove godine cvasti. Stalno ih popravljam jer mi krtice i voluharice ruju oko njih pa se bojim da ne ostanu u zraku. Znači imaš i to problema s voluharicama. Izgleda da bi trebalo svaku lukovicu kod sadnje uroniti u otvor za miševe pa da ih onda vidim.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
|
Gute Fee ma neću nisam ti ja neka baba roga
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ana mislim onaj ko nema voluharice ili rovke svejedno je koja životinjica - baš je sretan ,svako proljeće imam ov-akvih problema i bude mi jako žao osobito kada tulipani potjeraju pupove i trebaju procvasti i onda oni ljepo pojedu lukovicu a ja neka nagodinu posadim druge
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
|
Gledam tvoje tulipane, tako je isto bilo kod mene i tu nema pomoći. Odustaneš i gotovo. Posadiš neke druge lukovice koje voloharice ne vole papati. Ja sam imala preko sto komada tulipana posađenih i za dvije godine više nije bilo niti jednog. Više ih ne sadim. Sada ima narcise, presličice i ukrasni luk na sve strane i njih ne diraju.
![]() |
||
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
||
![]() |
||
|
e... Karli kada im nemogu odoliti, kada ih vidim u trgovini onako lijepe poredane pa još u toliko boja i varijacija na istu temu ruka ide sama makar jedan paketić i onda se nađe još koji
![]() ![]() |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Čuj, a da kupiš za probu malo one mrežice za na prozore protiv komaraca i ostalih letećih napasnika i to metalne. Izrežeš je na komade dovoljno velike da svaki omotaš oko lukovice. Samo mali otvor ostaviš za rast stabljike i onda posadiš u vrt. Mislim da bi to trebalo funkcionirati. Čitala sam da je dobro i oko lukovice staviti lišće božikovine jer je pikava.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |