Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 145146147148149 152> |
Korisnik | ||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Ivanić-Grad
||
![]() |
||
|
Vidiš draga, nakon naše sinoćnje priče o cvijeću, a pogotovo kad mi je "švabo" ukrao riječ iz usta i nikako se nisam mogla sjetiti imena cvjetića iz gornjeg posta
![]() |
||
Ivanić-Grad
||
![]() |
||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
|
![]() |
||
|
[
nakon što su je na proljeće pojeli vrapci, gibasica se oporavila: ![]() Pretpostavljam da je to "šlajerić" o kojem smo isto sinoć pričale |
||
Ivanić-Grad
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
...koka moja draga, nemrem vjerovati da si se logirala, vidiš kak jedna kavica motivira...kaj se tiče pakujca nisam sigurna, zapravo mi gotovo svi pakujci tragično izgledaju, čini mi se da sam ih utopila zalijevanjem ![]() pusa koka! |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
|
Imaš praf, jedna kavica motivira
![]() |
||
Ivanić-Grad
||
![]() |
||
|
...oprosti Katica, bila mi je gužva, u posjeti je bio jedan od one dvojice Švaba, naših zajedničkih znanaca
![]() ![]() |
||
zagreb |
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
[QUOTE=Retriver Sara]
![]() Držiš draga sve pod kontrolom,a ovo kada sam vidjela pomislila sam to je od RS,nježno,plavo čvrsto i oku drago. ![]() |
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
![]() |
||
|
hehe, draga Belina...imam novu, frišku
![]() |
||
zagreb |
||
![]() |
||
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
|
Da se i ja priključim šetnji po ovom lijepom vrtu... Senjski me oborio s nogu. Mediteranske biljčice - moja tiha patnja... Svaka čast
![]() |
||
![]() |
||
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
Nadam se da ti je "njemački turist" nestal i da te je ostavil u dobrom stanju. Meni je Kaufland malo predaleko ali mi je drago da ti imaš nekaj friškoga. Nadam se da ti pakujac bude preživel, ako ne, ima ih na bregu, makar ne ovakvih. |
||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
I ja sam malo okretala stranice i baš mi je lijepo "sjela" ova plava campanulica.Lijepo će se slagati s bijelom.
![]() |
||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
I ja ceznem za tvojim drustvom pa sam malo navratila !
I ja Imam pakujca no nije tako lijep kao ovaj na slici ! PS cujemo se |
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
![]() jako lijepa slikica i biljkica,još da stoljnjak nije okrenut naopako.....
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
|
...koka, nemrem se riješiti turista, nikak da ode, imaš kakvi recept za deložaciju ![]() ![]() |
||
zagreb |
||
![]() |
||
|
...bem mu miša ajama, kako si samo skužila
![]() ![]() |
||
zagreb |
||
![]() |
||
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
Imam, kad malo zatopli, zbriši sim na breg, ligeštulj na sunce i uživaj. ![]() |
||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
||
![]() |
||
|
zagreb |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 145146147148149 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |