vrt u hercegovini |
Odgovori | Stranica <1 1415161718 31> |
Korisnik | |
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
desert rose, betty boop - hvala cure na posjeti
dimnjak konacno osposobljen, bura je bila bas jaka, vani je trenutno suncano, prohladno ali zrak tako svjez, k'o planinski
|
|
Sponzorirani linkovi | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tu dođem uvijek po "notu" elegancije
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Miranda
Odrastao grm Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tek otkrivam vrtove na forumu. Danas sam,eto, prošetala kroz tvoju oazu mira i spokoja. Stvarno opuštajuće. Predivne fotografije!
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je kod tebe , jako lijepo !
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
korijenko, Miranda I guta fe hvala punooooooooooo
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ah šta reči,vrt kao iz bajke,sve pohvale draga zaista
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Leona draga - hvala na posjeti I drago mi je da ti se svida
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala puno draga sarajka - drago mi je da ti svida
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klaudija, drago mi je da si nam se vratila! Nadam se i da si ozdravila, pa strpljivo čekam nove sličice - sigurna sam da nam imaš za pokazati još puno ljepote!
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala desert rose , bolje sam ali jos mirujem unutra iako je vani divno vrijeme ali mi je receno strogo mirovanje pa evo nekako trpim.
joj, draga vidjela sam I veliku "stetu" vani ali nisam slikala (molim Boga da je se samo nadzemni dio smrzao - jer jednu vece prije 15tak dana kako se nisam osjecala dobro nisam otisla da pokrijem moj velicanstveni asparagos I gledam ga danas kad sam isla na kontrolu - jad I tuga .........arghhhhhhhh, toliko godina sam ga uspjela odrzati u zivotu a sada ko zna ....... to be continued......cim budem malo bolja slikam)
hvala jos jednom na brizi I lijepim rjecima draga
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se da će biti sve u redu sa asparagusom na proljeće ... jer doista bi bila šteta da se uništila tako lijepa biljka. Tako je to kada je vrtlarica privremeno onesposobljena no, zdravlje je najvažnije, a cvijeća ima još!
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
desert rose - hvala draga punoooooooo
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ah sad sam vidjela da si bila bolesna,želim ti brz oporavak i da mi i ti kao tvoje cvijeće što brže izgledaš raskošno i zdravo
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarajka - ma si, hvala ti puno na lijepim zeljama
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klaudija, nisam u toku događaja ali želim ti brzo ozdravljenje i da se što prije posvetiš tvojim biljkama.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoj je vrt pun kutaka u koje bih rado sjela i odmarala dušu. Sve djeluje tako spontano, opuštajuće i nenametljivo, a opet pomno planirano do najsitnijih detalja. Jako mi se sviđaju cvjetne kombinaciju u žardinjerama. Koje je to cvijeće? Hvala na uživanju u vrtu, svratit ću ponovo.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad se samo gledaju sliku i uživa u njima, a čita na preskok, onda nešto mora i promaknuti. Nadam se da je zdravstveno stanje bolje i da će sve biti u redu.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milica7- hvala draga, bolje sam -drago mi je vidjeti ti kod mene <3
lucy - drago mi je da si povirila kod mene I da ti se svida , nisam sigurna na koje si kombinacije u zardinjerama mislila ???? hvala ti na brizi - bolje sam
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ni ja nisam bila u toku ... oprosti..ali ti želim brzo ozdravljenje od
Čekamo nove slike |
|
Rijeka
|
|
Odgovori | Stranica <1 1415161718 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |