Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt pokraj Save
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt pokraj Save

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9192939495 109>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 1,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Status: Offline
Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 19:12
Ovo toplo vrijeme koje nam je trajalo do sada, napravilo je mala čuda kod nekih biljaka - procvjetala perunika. Lijepo cvijeće, lijepe fotografije sa neizostavnim nebeskim plavetnilom.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 21:53
Kod tebe je kao u proljeće, krasne su ti krizanteme i posebno si ih dobro snimila Clap
život je more
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2014 u 00:07
Originalno poslano od člana blue sky blue sky napisao:

Nisam dugo , jako dugo bila kod tebe ! Sve me je fasciniralo ali ova ruza , opila me je svojom ljepotom ! Jedinstvena je !
Na vrh
Aidazg View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 151
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Aidazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2014 u 12:57
prekrasan vrt a posebno ruže!
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2014 u 21:41
Blue sky, dugo me nije bilo po vrtovima, pa nisam baš u toku, ali kod tebe je prekrasno! Ruže i klematisi su predivni, ali ove panoramske slike su me oduševile!
Zaista imaš krasan vrt, zelenu ruku i puno ljubavi, kad ovako slatka harmonija vlada kod tebe!
Izdvajam ovaj put pogled na terasu, prekrasno mjesto za opuštanje...

smile79   iz Sk!
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2014 u 01:47
ova slika perunike mi je super Hug, ma sve su podebno lijepe, no njih sam već nahvalilaLOL
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2014 u 20:43
Dragi moji cvijetni šetači  lijepi pozdrav svima koji ste bili kod mene u posjetama makar ovako kroz sliku svima veliki zagrljajHug

Htjela bih se malo osvrnuti na 2013.

Na proljeće smo imali poplavu u Boku  ali zato nam je godina bila iznimno rodna .

Rode su imale čak pet mladih što se ovdje nitko nesjeća  da bi imale toliko mladih roda i da su ih mogle othraniti  ,pošto je vode ostalo u kojekakvim kanalima i udubinama a ribe su se mrijestile tako da su rode imale dovoljno hrane da odrane svoje mlade.

Iznimno rodna godina što se tiče voćaka  šljiva, jabuka, bresaka...tako i u povrtlarstvu i kukuruzima...

Mogu reći i da mi je cvijetna bila jako lijepa i puna raznog cvijeća koje se izmjenjivalo skoro do BožićaSmile

Evo sada mali  slikovni  podsjetnikSmile
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2014 u 20:45
ovo je njih pet mladihSmile
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2014 u 20:46
Proljetni kamenjar
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2014 u 20:48
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2014 u 20:49
višnje koje su lijepo rodile
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2014 u 20:50
Morande od free
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2014 u 20:52
agapantus od Lantane
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2014 u 20:53
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2014 u 20:54
ganzanije
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2014 u 20:56
ljepe Kate
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2014 u 20:57
Vinke
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2014 u 21:03
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2014 u 21:14
ciklame od Monstere
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2014 u 21:30
Bilo je tu i gladnihSmile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9192939495 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,703 sekundi.