moji kilometri |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 10> |
Korisnik | |
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hm,tak je bilo na sliki vrečice sjemena .,pa se nadam
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Kaktus iz sjemena!?!? Fascinantno- ko je skupljal sjeme
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
kupila sam sjeme u bauhausu ali izgleda da svake god niču samo isti iako je na slci puno različitih,a baš je jedan kaktus ocvao moram u Mosl. za vikend, pa ću ti pokazati kak izgleda kad se uspije cvijet zametnuti ali to sjeme još nisam skupljala samo sam secirala da vidim jel stvarno kaktus može imati sjemei iznenadila se ko i ti
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Jedva čekam!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jupi je - bit će novih slikica - juri na vikend već je petak.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bit će više slikica imam ih par pa ću ih sad staviti a ostale drugi tjedan samo da nije bilo sad nevreme pa da i vrt slikam
ovak izgledaju kaktusi kad niću svi isti mali vražički sa dva rogiča ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
i u mosl fuksija nisam mogla odoljet kad sam išla sa šogoricom po flance za njezin vrt
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
u kući samo ova dva
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
na verandi šarenilo
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
nekaj novoga
![]() i ovome sam zaboravila ime ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
jedna mini ruža koja nije divljakuša
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
vodenike su mi jadne jer ih nema (neće) ko zalijevati a ja zadnjih dana ne stignem tak često otići
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
ovak je bilo u srijedu negdje oko pola 3 po noći nakon pregledavanja štete od nevremena, srećom bio je samo jaki vjetar i nešto kiše ali i to je bilo dovoljno da nam napravi sr....
![]() bolje bi bilo da posadim cvijeće ko i toni |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
od povrča imam trenutno samo sliku artičoke
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa i ovdje se večeras sprema neko nevreme, kad bi bar pala kiša.
Vodenike su ti ok, ja svoje stalno zaljevam pa nisu ništa bolje. Artičoke nisam nikada vidjela kako rastu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Kaktusići su baš fora. Prvi put vidim kak izgledaju dok niču
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
A ne, ne.... prvo tek treba popiti kavu sa mnom, a onda nek giba dalje! ![]() Ti toliko svojih Riječanki imaš oko sebe, a ja da napokon završim na .... kak se popeva "V Sanoboru na placu ja pajdašicu mam..."!!! Slike ćemo pogledati Triša zajedno, ali nakon kave! ![]() Dugokosa, napokon da nam priuštiš predivne slikice!!! One čizme operi i nešto veselo posadi u njih, naravno ako ih nitko ne upotrebljava. Baš štosno izgledaju!!! ![]() |
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Joj ak imas viska smilja i bakope u bojama (osim bjele) ja bi molila pa se mjenjamo.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
šta tu svega imaaaaaa
![]() Prekrasno!!! Volim cvjetnjake gdje ima svega i nije"po špagi" jer me onda strah i pogledati a kamoli prošetati takvima.
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Dugokosa ovo se zove iznenađenje i to kakvo.
Sve je super i sve je za pet... ali mene posebno interesira ona artičoka.Zar može na kontinentu uspjeti, gdje si nabavila sjeme, da li treba puno oko nje "igrati" i tako... daj mi malo to s artičokom opiši...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |