Pogledajte ovo |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
ANIKA
Upravo klijam Pridružen: 07 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 131 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Lipanj 2008 u 11:55 |
anika
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bome prekrasno
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj drugi je po mome definitivno pobjednik!!!!
Jedino mi je ovaj zadnji malo prvise ogroman i ne prirodan... Ali svejedno je fascinantan i dojmljiv
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zbilja divno, ali dosta teško ostvarivo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš po mom ukusu, ja bi kamen umjesto drvo! 1. mostić je moj favorit!
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni su oba lijepa na svoj način
samo mi se baš ne uklapaju u pozadinu, bar ne u ovo što se može vidjeti na slici |
|
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e ovo je stvarno prekrasno.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet ja,brutalno iskrena
Zadnji mi je užasan,ne uklapa se apsolutno nikako sa ničim.Vjerojatno zbog toga nije ni lijep sam po sebi.Složila bi se sa Natalijom,nekako se ni meni ne uklapaju u postojeće.Prekrasni jesu no fali nešto(osim kod zadnjeg)
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
na ovoj trečoj slici mi je previše keramičkih pločica.
|
|
niika89
Novo sjeme Pridružen: 31 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je prlijepo...i ja bi voljela imati nešto tako ali svjesna sam da mi moja finacijska situacija trenutno to nedozvoljava...
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iako bi se preporuka slika lijepih vrtova mogla svrstati i negdje drugdje, mislim da je naslov ove teme najpogodniji za to.
http://www.flickr.com/groups/1032770@N25/ |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina, pa ovo baš i nisam trebala pogledati, da znaš. Inače, kad god vidim ovako nešto lijepo, ne znam da li da budem sretna ili ne ? Prizori su prekrasni, ali me zaboli kad znam da ja to teško da mogu imati. A voljela bih, o da !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čak i samo nekoliko procvjetanih cvjetića učine čaroliju u svakom vrtu.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za sve ljubitelje sukulenata, ako još nisu vidjeli, ovo će biti praznik za oči.
http://www.vidasuculenta.blogspot.com/2013/04/top-30-imagens-mais-vistas-curtidas-e.html http://www.vidasuculenta.blogspot.com/2013/04/top-43-imagens-mais-vistas-curtidas-e.html http://vidasuculenta.blogspot.com/2013/04/top-55-imagens-mais-vistas-curtidas-e.html |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Miranda
Odrastao grm Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja divota!!!!!!!! |
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nevjerojatno, koliko ljepote !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
laural
Nedavno posijan Pridružen: 02 Prosinac 2009 Lokacija: Požega Status: Offline Bodovi: 76 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je raj za oči!!
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina hvala, beskrajno uživala u sukulentima.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo!
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |