moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 89> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kod mene je u V mesecu 4-5 puta padao grad,biljke su srecom sve to prebolele...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Ah, srećom nije bilo veće štete...
Ja se bojim za svoje malo carstvo da mi led ne strusi sve. |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Sprema, sprema, a i možda su napokon dobili fraj da guguću!!!
![]() Možda ih ovo moje sanoborsko gugutanje zarazilo!!! ![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Je, je... Guguću negdje, a vani led pada...
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Draga moja, kod tebe uvijek postoji realna šansa da mi ispadnu oči (od ljepote, naravno). Bromelija je prelijepa...ako počmem hvaliti sve što mi se sviđa u tvom vrtu, neću stići ispeći kolače za Božić...sad znaš koliko bi trajalo! Shasha tvoje cvijeće je No.1
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Andrea, hvala ti na odgovoru, nisam niti znala da postoji penjačica...
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ta cudnovata kalanhoa je predivna(pupupu),bromelia vauuu...
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
To pored kalanhoe je MM reko da je "mrtav" hibiscus(zato je on "sebi" i"meni"kupio pravo i lijepo cvijeće) Pisalo je da se zove abutilon |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Proljeće, ovo sasvim lijevo je penjačica crnooka suzana tj. Thunbergia
U vrtnom cvijeću ima tema o njoj. Bergenia, koliko sam ogledavala i uspoređivala sa svojim cvijetekima, onaj plavi cvijet za koji si pitala shashu je delphinium tj. kokotić, ali jednogodišnji. ![]() Shasha, a koja je biljka pored nove kalanhoe? Vidim ja da i TM počeo slagati svoju kolekciju bilja. ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Perfektno, ne znam što da izdvojim, ah da zam sve plavo
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
A šta je ovo sasvim lijevo?
|
|
![]() |
|
Sve je to skupa na terasi tako da mi je blizu kad kavu pijem
Ne znam jel bi bilo dobro da preko ljeta stavim bromelije van negdje!!?
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
lijepo...lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Bergenija,nisam sigurna kako se zove no mislim da mi je Andrea rekla da je to kokotić.
Dugujem neke slikice (pogotovo Triši) pa sam se potrudila i uslikala danas moje nove ljubimice.Ups,nisu sve "moje",narančasti ljiljan i kalanhoa je od MM
![]() Ok ima nekih "starih" no kako su mi i one jutros procvale evo i njih:
Žuti ljiljan
![]() pasiflora
![]() "čudnovata" kalanhoa
![]() plavi hibiscus(dal da ga sad presadim u vrt ili da ga ostavim u tegli????)
![]() narančasti ljiljan
![]() i bromelia
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ma što reć' nego; Sve je juper i sve je za pet kad si shasha i voliš cvjetiće.....
![]() Možeš li mi reći kako se zove ono plavo cvijeće koje je ukombinaciji sa gladiolom (koja ima jako lijepu boju, ako smijem primjetiti)
|
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Shasha opet sve prekokrašno
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Shasha, sve je prekrasno, kalanhoa, ne mogu vjerovati, nemam sreće s njom, plavo je naravno posebno, veselim se plavoj pasiflori, lako ćemo ima vremena do proljeća. Tritome su fantastične.
Da ne nabrajam šaljem tebi tvom dvorišću
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |