Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 142> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dali su ti ovi na hladnom ili grijanom mjestu? |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Nona, ova zdjela je na toplom, imam neke i na hladnom, ali oni su tamo od jeseni. Ove sam friško dobila pa sam ih ostavila u grijanoj sobi.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ima još pelcera:
|
|
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga Glikice večeras sam malo pregledavala tvoj vrt ... Prekrasn je i imaš puno lijepih biljaka, naročito sukulenata. Htjela sam vidijeti čega nemaš od sukulenata, da ti pošaljem... Vidim da ima svega lijepoga tako da je teško pronaći nešto što ja imam a ti nemaš...Nadam se da ću ipak nešto pronaći..Zahvaljujem na pošiljci
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Jagoda
![]() |
|
|
|
![]() |
|
U davno doba, kad sam bila jako mlada, prizori inja su me uvijek oduševljavali. Sad sam malo manje mlada
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Uživala sam u tvom dvorištu,Sve je prelipo od kamenjara,bazena do prekrasnih kaktusa,koje nikad nisam vidjela da prekrasno cvitaju.Čestitke vlasnici.
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Baš je ledeno kod tebe...Lijepe su slike tako sa injem...Kod mene još nema minusa pa se lakše diše...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Divno zelenilo po tvom dvorištu ne može ni pod injem a da ne izgleda fenomenalno
![]() Ova rozikasta biljčica me oduševila...koja je? ![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Ane, hvala ti, baš si mi sve lijepo napisala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jagoda, nije to još nikakva zima, kako kod mene zna biti. Zato i slikam ovakve lijepe prizore, da ignoriram onu ružnu stranu zime i hladnoće.
|
|
|
|
![]() |
|
Betty, ovo "rozikasto" je heuchera koja je inače boja cikle, čak i tamnija. Kako ju je pokrilo inje, dobila je tu lijepu boju.
|
|
|
|
![]() |
|
Ne znam što je lantanama ove jeseni, još ne odbacuju lišće nego cvatu:
i adenium cvate, ne kao ljetos, ali ipak... |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
i moja naranđasta lantana još cvjeta, u hladnom je a ostale dvije su u temperiranom i izgubile su lišće, e sad što je bolje pitam se ja ?
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Ne znam Nona, moje su sve na hladnom, ali još sve lisnate. Čekam da ih orežem, al one se i dalje zelene !
|
|
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Glikica, lijepe su te injave biljke, tak je i kod nas na bregu. Inje bi mi bilo čisto dosta za zimu, može i bez snijega, dobro, možda koji centimetrić, za zaštitu biljaka.
Ove godine puno toga još cvate, kad to više nije uobičajeno, zato nije neobično da i tvoja lantana još cvate.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
"injave biljke".....bravo Carol, super izraz ! I dobro mi došla u moje "injavo carstvo "
|
|
|
|
![]() |
|
I dalje mi je dvorište obojano, iako je protutnjao i snijeg, i led, i inje, i-----
|
|
|
|
![]() |
|
Evo sam ulovila nekoliko zraka sunca za moje posjetitelje.....
|
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Blago tebi kaj loviš zrake sunca, ja sam danas lovila po kamenjaru samo lišće po 1001. puta ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 114115116117118 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |