Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104 |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepa pasiflora i puno tga lijepoga u tvom vrtu. Sjenica je odlična, nježna zelena boja je baš pogođena, a sa Zarom i Simbom imaš posla
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Evo i ja sam dolutala u tvoj vrt i osim cvijeća ima i drugih noviteta. Zara i Simba, ma znali su gdje trebaju doći
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Znaci, jos dva nova cuvara. Kad se udruze sa mackom, niko nebu prismrdel blizu. Pasiflora
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Konte stvarno si nas obradovala sa slikama cvijeća,a i ljubimaca.Lijepo si složila sukulente,sviđa mi se.Hibić je prekrasan.
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
odličan kontrast sa listovima! Prelepa biljka!
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Hej,kontesaa,evo i mene u šetnjici među tvojim prelepim ukrasnim travama...zebrina ti je prava lepojka
![]() Sviđaju mi se i sukulentići,i ahimenes,i pasiflora...ma,sve ja za 10+ a ova ljubičanstvena fantastična gynura je kao iz bajke...cvetić joj je presladak i podseća me na cvetak čička,sikavice
![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ovo prvi put vidim! Baš je neobična, kaj svijetli u mraku ? ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Par dana sam na forumu i samo pronalazim divne vrteke po Zagorju... Valjda bu jednom i moj takav..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |