dadinicin kreativni kutak |
Odgovori | Stranica <1234 32> |
Korisnik | |
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali kaktus, hvala ti!
Nekako sam imala osjećaj da će ova moja lutkica mnogima od nas probuditi uspomene.....
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za lutku, prava si majstorica
|
|
bucka123
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo sad moram i ovdje ostaviti komentar i oprosti što sam ti zauzela malo prostora na tvojoj vrtlarsko stranici jer nisam ovu na vrijeme primjetila. Uglavnom, želim dodati, da si uza sve i lijepo popratila tijek izrade. Ja sam si pripremila kroj za Tilda lutku, a tvoja Katica mi je poticaj da to što prije realiziram.
Sada sam sigurna da će biti nastavak i jedva čekam da nam pokažeš ostatak tvog "krpenog" blaga.
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo majstorice!!! prekrasan rad ,nadam se da ćemo ih još puno vidjeti
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari, Hvala ti draga!
Bucka, drago mi je da si se i ovdje javila. Nadam se da ćeš Tildu uskoro napraviti i pokazati nam je. Blue sky, hvala na posjeti i komplimentu! Obećajem da ću pokazati sve što budem radila.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dadinice, svaka cast!
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ooo, pa baš je lijepo kod tebe, prava radna atmosfera, a rezultat izvrstan. Kad sam vidjela naslov nove teme, pale su mi na pamet torte, ali ti si puna iznenađenja. Svaka čast Dadinice, jedva čekam nastavak!
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dadinice to ti sebi napravila curicu da imas heheh.Uzivaj sad u svom lijepom izumu,pa to ni tvornica ne bi znala tako uredno i domisljato napraviti.
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna Katica!
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Juliška iz Budimpešte
parta i materijal od kojeg ćeš ti napraviti ljepšu djevojku sa čardaš nogama. |
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaćunak, hvala ti! Hvala na posjeti i komplimentima ! Pustolovko moja, ova je curica namijenjena mojoj maloj nećakinji. Hvala na komplimentu! Vijolice, draga Hvala! Drage moje, svima
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ooooo da Slavice!
Ovo što si pokazala će savršeno odgovarati! Već vidim tvoje male unučice kako drže svoje Katice-mađarice i širom otvorenih okica slušaju baku kako im priča o jednom korijenu njihovog obiteljskog stabla. Nadam se da će se te dvije ptičice obradovati novim lutkicama. Već koliko sutra počinjem izradu beba!!! Juliška je baš lijepa lutka s tim krupnim očima i frizurom!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Odgovori | Stranica <1234 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |