Afričke ljubičice - Saintpaulia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 82> |
Korisnik | |
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iris1 krasne su, svaka na svoj način!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Iris1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 50 |
Hvala, Tina. Kupila sam ih prije par godina. Sad su se rascvjetale. Paše im centralno grijanje.
|
|
![]() |
|
Tina :) ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2013 Status: Offline Bodovi: 39 |
Iris, jako su ti lijepe!
![]() |
|
![]() |
|
Iris1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 50 |
Nespetna sam u stavljanju slika.
http://s1289.photobucket.com/user/Iris2377/media/Iris022_zpsdcb61fc9.jpg. - ![]() http://s1289.photobucket.com/user/Iris2377/media/Iris014_zps2c19d49b.jpg. - ![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav svima! Evo malo mojih ljubičica...
http://s1289.photobucket.com/user/Iris2377/media/Iris012_zpsbe5624ac.jpg. - ![]() http://s1289.photobucket.com/user/Iris2377/media/Iris015_zpsde27fcb5.jpg. - ![]() http://s1289.photobucket.com/user/Iris2377/media/Iris024_zps378b3080.jpg. - ![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Ma to ce biti sve plave, od moje vrijednice! Prvu turu sam svu podijelila, mislim da ce tako biti i sa ovom...
|
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Joj Tina blago tebi, kod tebe izasli!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tina :) ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2013 Status: Offline Bodovi: 39 |
Ma znaju one biti malo lijene...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronašla sam datum, posadila sam ih sredinom kolovoza. "Uhvatilo" se svih pet, listići samostalno stoje pa po tome znam. Danas su premještene na kuhinjsku prozorsku dasku gdje će im biti i dalje svjetlo ali puno toplije nego do sada. Paaa, možda budu i listići uskoro!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Desert Rose, i meni se zna dogoditi da listićima jaaaaaako dugo treba da puste mlade (a sve mi biljke imaju jednake ili vrlo slične uvjete). Evo, ovdje je slika jedne svijetloljubičaste koja je pelcana krajem petog (!) mjeseca i tek su joj se prije 10-ak dana pojavili listići (ovo je slikano danas).
![]() |
|
![]() |
|
Kaćunak, baš mi je drago da si se riješila štetočina!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Koliko mogu zaključiti iz svoga vlastitog iskustva, nisu baš osobito osjetljive na promjenu godišnjih doba. Barem nije ova moja jer tek što odcvjeta i napravi pauzu od dva, maksimalno tri tjedna, kreće opet. Za dobivanje mladih je ipak druga priča ali o tome sam već pisala. Imam od rane jeseni čini mi se zapelcane listiće ali mladih nema iako su svi listovi zdravi, zeleni... moram ih premjestiti na toplije pa možda krenu, sada su mi u istim uvjetima kao one biljke koje mi se spremaju na zimovanje a to im se naravno uopće ne sviđa!
|
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
I ja se nadam... Hvala, Desert rose. Bas super pa kod tebe cvjeta, znaci i ja se mogu nadati da cu ugledati cvjetic u novembru...
|
|
![]() |
|
Kaćunak, drago mi je da ti se ljubimice ponovno spremaju za cvjetanje... nije im lako kada nema puno prirodne svjetlosti no jake su one, eto moja je sada ljepša nego što je bila u ranu jesen. Nadam se da ćeš nas uskoro opet razveseliti novim rascvjetanim fotkama!
|
|
![]() |
|
Kod nas svane malo zorom, i to je to
![]() |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Kaćunak, ajme kod vas mrak! Kod nas tako divno, blago sunce cvaki dan, po cijeli dan, ma sve uživa, pogotovo ljubice jer one inače ne profitiraju od jakog sunca. Ali ovo nisko, jesenje, obožavaju. Super da si se riješila one bube! |
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Nije nikakva tajna, cisto sam te obavijestila kako sam se izborila s gamadi i da sam morala odsjeci sav cvat da se rijesim te bubice
![]() |
|
![]() |
|
Ahaaaaaa... Znači, u postanju je spas!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
sada si "novo sjeme", a kada postaneš "nedavno posijan" moći ćeš primati i slati PP
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Tina, kad se prijavis, gore u lijevom uglu ides ovim redoslijedom: kontrolna ploca, privatne poruke, ulazni sanducic.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 82> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |