Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anđelkin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anđelkin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8990919293 114>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2013 u 09:38
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Još uvijek ti puno cvijeća lijepo izgleda,posebno lantane i kaktusi.

Camellia dragaHug evo i ovo me iznenadolo

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2013 u 10:59
kakav krasan smradac.bura je bila zločesta.potrgane grančice zna se kud idu.u cvijetar i u zemlju smile78
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2013 u 20:31
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

kakav krasan smradac.bura je bila zločesta.potrgane grančice zna se kud idu.u cvijetar i u zemlju smile78

Ajama draga sve mi se čini da je sada kasno za cvjetar

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2013 u 22:06

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2013 u 22:08
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2013 u 22:09
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2013 u 22:11
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2013 u 22:12
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2013 u 22:23
Uuuuuu,prekrasne gazanije!Ne mogu vjerovati da još cvatu ko da si na drugoj planeti!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2013 u 22:26
Ne mogu vjerovati da će ti kalistemon procvjetati!!! smile181
Dobro kaže Miska, ti kao da si na nekoj drugoj planeti.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2013 u 22:45
Je,Dadinice,to ti je neka druga planeta sigurno! znam da sam sletila tamo na 75. str sa onim predivnim kaktusima a sve je počelo sa nekoliko njih u starom lavoru..Sve je mistično,začarano i prekrasno i ja se tu rado vraćam.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2013 u 08:48
Pa ide to tebi s kaktusima i sukulentima, svaka čast !
Lantane stablašicu su krasne, ja već dvije godine planiram formirati sebi bar jednu, pa nikako.
A ruselija je posebna.
I kalistemon mi je tiha patnja već neko vrijeme, al' nikako da si ga nabavim.
Uživaj draga, imaš svega lijepoga !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2013 u 15:31
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Uuuuuu,prekrasne gazanije!Ne mogu vjerovati da još cvatu ko da si na drugoj planeti!

Nisam dušice, na istoj smo planeti samo moje gazanije ne znaju na kojoj su a još mi je čudnije što su na proliće dobivene iz sjemena i evo sad cvitaju!
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2013 u 15:34
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Ne mogu vjerovati da će ti kalistemon procvjetati!!! smile181
Dobro kaže Miska, ti kao da si na nekoj drugoj planeti.

Pa da budem iskrena mene uopće nije iznenadio... ovo mu je četvrti đir cvatne ove sezone.
A da vidiš samo kako je kuštrav-neznam ko je u štrajku on ili frizerkasmile96
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2013 u 15:39
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Je,Dadinice,to ti je neka druga planeta sigurno! znam da sam sletila tamo na 75. str sa onim predivnim kaktusima a sve je počelo sa nekoliko njih u starom lavoru..Sve je mistično,začarano i prekrasno i ja se tu rado vraćam.

Draga moja miska samo ti navrati kad god možeš A jesi vidila kad se nešto voli od kud se počne i kako se širi... a da samo znaš kakav im je škrti teren... nemožeš virovati da bi tu išta uspilo! !
E da , pa zato ti i izgleda sve tako mistično!
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2013 u 15:45
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Pa ide to tebi s kaktusima i sukulentima, svaka čast !
Lantane stablašicu su krasne, ja već dvije godine planiram formirati sebi bar jednu, pa nikako.
A ruselija je posebna.
I kalistemon mi je tiha patnja već neko vrijeme, al' nikako da si ga nabavim.
Uživaj draga, imaš svega lijepoga !
Evo par za tebe

Trudimo se draga moji kaktusi i ja s njima, je lantane su super samo neznam kako će prezimiti obzirom da su u vrtu???
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2013 u 15:46
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2013 u 15:48
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2013 u 15:50
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2013 u 15:52
I za sve ostale malo drugih ljubimica
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8990919293 114>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.