Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtnjak i njegovi čuvari
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtnjak i njegovi čuvari

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 18>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Status: Offline
Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2013 u 22:41
Konačno su i moji paradajzi počeli dozrijevati. Veliki su i zdravi pa sam ih pobrala za kuhanje.
Da nije bilo Maris40 nebi imala od čega napraviti zimnicu. Maris, hvala ti do neba, još nikad nisam imala tak velike paradajze
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2013 u 22:44
A ove sam dobila od Lorice10 pa imam za salaticu. Lorice puno ti puno hvala, jako volim te mini paradajziće.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2013 u 22:55
A ovo sam dobila od Monstere kad sam je posjetila s Carol u Korpivnici. Monstera,
kiwano mi polako žuti

Od ovih šupljih paradajza sam si spremila sjeme, a i od papričica ću isto nakon upotrebe

Ima toga još puno, puno ali ne pripada ovoj temi.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2013 u 23:05
Originalno poslano od člana desert rose desert rose napisao:

........ ali zato jednoj lijepoj čupavoj bijeloj maci baš ništa nije prepreka i voli, ma obožava meku i rahlu zemlju u mojem povrtnjaku... Disapprove

Eeeej draga, pošalji tu bijelu čupavicu k meni, obožavam bijele čupke, jednu imam na pola čupavu, pa bi joj ova tvoja baš mogla praviti društvo....LOLEmbarrassedHeart

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2013 u 23:09
  Ano moja , samo budi oprezna s ovim malo većim ljutilicama, ljute su ko sam Evil Smile  LOL
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2013 u 23:30
Ja ljute papričice volim samo za ukras, a jede ih ms. Kad ih proba, čut ću LOL
Ja nemam bijelu macu, ali ti mogu ponuditi ovu malu pametnu slatkicu
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2013 u 23:44
 Hvala draga , takvih imam četvero, tako da za sad dosta LOLLOL.....Osim da je čupava i bijela , eeee onda bi  tu rado udomila !  LOLEmbarrassedHugHeart

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2013 u 08:05
Ana, ove godine paradajzi baš kasne, i ja sam jučer pobrala svoje paradajziće do kraja i dobro da jesam, mislim da poslije ove kiše više ništa neće biti od njega.smile79
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2013 u 22:38
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Konačno su i moji paradajzi počeli dozrijevati. Veliki su i zdravi pa sam ih pobrala za kuhanje.
Da nije bilo Maris40 nebi imala od čega napraviti zimnicu. Maris, hvala ti do neba, još nikad nisam imala tak velike paradajze

Draga Ana kad ovo vidim,nitko sretniji od mene,uživaj u paradajzekima smile78
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2013 u 22:48
Anabistrica super su ti paradajzeki od maris,a i tvoje sjemenke su bile dobre.Jedino je klijavost bila loša,a ono što je izraslo je bilo odlično.Bravo za strašilo,tu si prava maherica.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 22:12

S obzirom da su mi paradajzi lijepo rodili, ukuhala sam ih za zimu. Nešto samih, nešto zajedno s patlidžanima i paprikom. Ukiselila sam ciklu i malo zelja s paprikama, a skuhala sam i dosta pekmeza ove godine.

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2013 u 22:17
S obzirom da je jesen sezona čišćenja, srušili smo stare trule jabuke čije sam grane spalila i pritom se fino grijala

Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2013 u 12:33
O Ana, u tvojoj smočnici je jako lijepo! Ima svega i krasno je upakirano, sigurno će se neka teglica naći kao poklon... smile166 tako je barem kod mene, jako me veseli kada svojih ruku djelo poklonim prijateljima a oni to znaju cjeniti! 
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2013 u 23:17
 image     Anabistrica---ni kod tebe nisam duuugo bila...al sad sam ostala iznenađena ljepotom dajzeka, ostalih finih stvarčica a da ne kažem da me tvoja smoćnica bacila na koljena...ja sam toliko toga napravila da od smoočnice vrata moram nogama zatvarari..a da ne spominjem tvoj red i preglednost...ma sad sam se ušima pokrila...dajzeki ko iz raja da su izašli...žao mi je da si imla problem sa njima...što mi ne javi d trebaš sjemenke...reci ti si moja dušica...sjeti se :) ako trebaš...tu sam..
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2013 u 00:00
DR, već dijelim teglice, zato ih i ima tak puno. To me uveseljava.
Wiz, bi ja tebe pitala, ali bilo mi je prekasno za ponovno sijanje. Zato me je Maris spasila sa svojim flancima. Ako imaš kakav fini, znaš adresu. Brzo bu došlo vrijeme sijanja.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2013 u 09:52

Heeej draga, vidim i kod tebe se svašta nešto lijepoga spremilo  za zimu ! Embarrassedsmile84
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2013 u 01:04
He, he, danas sam si napravila tunelčić za salatu. Konstrukcija je od vrbe i bambusa...

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2013 u 01:07
... koju sam pokrila agrotekstilom. Baš sam zadovoljna, nadam se da će odoljeti vjetru kad dođe na breg.
Na vrh
jadranka4 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 437
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jadranka4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2013 u 20:46
Anabistrica hvala ti za ideju! Raste mi bambus, a vrbe ko u priči. Vidjet ću mogu li još za ovu zimu nešto složiti obzirom da sam vikend vrtlar pa sam uvijek u stisci s vremenom. Ove godine sam od vrbe uplela obruče raznih veličina i nataknula na "šator" od tri štapa što mi je bio odličan nosač za krastavce. Na žalost nisam slikala, a već sam pospremila za iduću sezonu.
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2013 u 13:43
Ana, skroz ti je dobar "agrotekstilnik"!Thumbs Up Kod tebe se uvijek divim tvojem smislu za estetiku...Clap
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 18>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,215 sekundi.