Slavonski Brod |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Korisnik | |
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivne fotkice grada za kojeg me vežu lijepe uspmene, vidim da je puuuuno ljepši no što ga se ja sjećam. Lani sam samo na brzinu prozujala, molim koju fotkicu Lenjinovog naselja ili ako se ne varam danas se zove Marsonija (mislim na ono naselje iza bolnice). Bilježim se sa štovanejm!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Bas divne slike
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Pozdrav iz Broda s najnovijim fotografijama...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovih se dana intenzivno skitam i snimam...nastavak slijedi...uskoro... ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
U Brodu se tijekom godine svašta događa, od Brodfesta pa do Brodskog kola, ali to bi morali pokazati stvarno Brođani jer ja sam tamo samo vikend gost.
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
prije dosta godina imao sam prilike kratko vrijeme boraviti u slavonskom brodu.naime kad se obnavljao most i tvrtka u kojoj radim je tu radila.tad je bio lijep a sad je očito još ljepši.jedino zlo je bilo u parku kraj hotela gdje smo spavali bio je pun vrana ili svraka.nismo se mogli pošteno naspavati.nadam se da je to rješeno.ovdje nisam vidio ni jednu sliku o recimo to tako priredbi na korzu.ja se sječam da sam to gledao kad sam bio tamo.neznam da li je to bilo samo te godine ili je to tradicija.ono što sam ja vidio bilo je prekrasno pa bih molio ako je moguće stavi i koju sliku o tome.i na kraju slike su prekrasne.kad bih morao izdvojiti koju ne bih mogao.supeeeeeeeeeer
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ja ti svake godine uđem u Neretvu i svake godine me skoro grčevi počnu hvatati kako je hladna, ali je prelijepa!!!
A ako ti nemaš straha, mogu ti ja dati, imam ga i previše...
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Od kupanja u Neretvi 1998.g. se više na rijekama ne kupam. Kažu da je strah dobar tko ga ima ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Teak, pa šta čekaš, kažu da je to vrlo popularno mjesto u Brodu.
|
|
![]() |
|
13 godina sam Brodska snaha , ali vjerovai ili ne nikada se tamo nisam okupala, a niti bila
|
|
![]() |
|
Slike su super, ali kako to da nitko nije uslikao brodsku plažu to jest brodsko kupalište?
P.S. ne znam gdje je to, ali mi je kolega Brođanin, pa dolje provodi ljeto.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Predivne slike!cekam nastavak...
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Brojila sam ih onako iz svog gušta. Kako ih ja inače obožavam (a što ja ne obožavam) zaustaviola sam auto i jednostavno izašla van, poslikala ih, stala i divila im se i onako iz gušta prebrojila. A kako su snaše vani na klupi malo ogovrale susjedstvo, tako su u čudu gledale u mene i ništa im nije bilo jasno.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivne su, zašto si ih prebrojila, bez veze ili je neka simbolika?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
U nedjelju sam krenula iz Broda kući i naišla na ovih 26 ljepotica
![]() |
|
![]() |
|
Kad sam ja išla u kino u Brodu toga nije bilo....
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ispred kina "Hrvatski dom"...ne znam da li kino još radi ili ne...eh kakva su to vremena bila kad se svake subote išlo u kino prije grada, a tek matineje za vrijeme zimskih praznika, išla sam svako prijepodne...
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Ja sam u Brod prvi put došla 1995.g. i odmah se zaljubila u njega. Grad je stvarno prekrasan i svake godine sve ljepši i ljepši.
![]() P.S. Dada gdje je slikana ova prva slika, ja stvarno ne znam gdje je to , a jako sam znatiželjna. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivan grad, a i slike su ti odlične, park je predivan
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Još kad se to sve procvjeta, samo mogu zamisliti!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |