Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 171172173174175 282> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da te i pozdravim,kada se već šetam tvoji vrtom
![]() Veliki pozdrav iz Omišlja,suncem obasjanim..... ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Vrt sredinom studenog između skica za cvjetni portret.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Jesen sitnim koracima šeće našim vrtovima, magla muti pogled u daljinu... Al' kad sunce nadjača oblake i obasja šiblje i drveće, pomiluje grmove i cveće, pukne pogled na prizor iz bajke... Dar od Boga,dar prirode majke! ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Calycantus me lansirao u djetinjstvo i sjetila sam se prekrasnog mirisa(sličnog ananasu)
![]() |
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Osim cvijeca, ovaj nas Slavuj ima talenta i za fotografiju! Prelijepa basta i super slike... Veliki pozdrav
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() CALYCANTUS Kalikantus je listopadni grm koji naraste do 2,5 m. Dosta sporo raste ali iz korjena izbija puno mladih izboja koji se jako teško odvajaju od matične billjke. Cvjeta od proljeća do kraja ljeta, mirisnim smeđe-crvenim cvjetovima koji se pojavlljuju na krajevima grančica. U kontinentalnim vrtovima ga treba posaditi na sunčane položaje. Razmnožava se poluzrelim reznicama, povaljenicama ili korjenovim izbojima. |
|
![]() |
|
do tada ćemo listati prošle stranice i nadati se da će nam sve biljke preživjeti zimu. |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Eh Slavujčice, poslije ovih prekrasnih slika samo mi je još teže kada se sjetim kako nam je proljeće još jako daleko.........
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
JESENJE BOJE RUŽIČASTE FIZOSTEGIJE
![]() IZBOJ KLOROFITUMA ![]() PTICA NA ORAHU KOJA JE VESELO CVRKUTALA ![]() OZELENILE GOLE GRANČICE ![]() ![]() |
|
![]() |
|
POKLONI OD DRAGE CVJETNE PRIJATELJICE ZA MOJ JOŠ JEDAN JUBILEJ
![]() ![]() I SVAKAKO NEŠTO CVJETNO JAKO MU SE RADUJEM ![]() HVALA DADINICE! POZDRAV SA "ZAČAROBIRANOG" PUTELJKA. ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Divno je šetat vrtovima i prisjećat se protekle sezone , a kod tebe je uvijek raj za oči u bilo kojem godišnjem dobu i zato rado navraćam
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
ovog ljeta je bilo puno cvijeća i sličica, pa nisam uspjela puno pisati, možda nam ove zime vrate mrvicu topline i života koji je tada bujao. ![]() |
|
![]() |
|
razmnožava se reznicama |
|
![]() |
|
vidim da ti obožavaš sjemenke i sijanje, ja rijetko kada nešto sijem, jednogodišnjeg cvijeća nemam, možda poneku ciniju i uresnicu koja se ionako sama zasije. ja volim reznice i ne vidim nikakvu potrebu sijati grmove koji se lako razmnože grančicama. takva je i lonicera, sve grančice koje sam stavila na zakorjenjivanje prije godinu dana, ovog ljeta su i cvjetale i imale bobice, sa sjemenom je to puno duže i puno više posla i pažnje, ali ako je netko zaljubljenik u sijanje, kao što si ti, onda uživaj. sigurna sam da je i nicanje sjemenke veliko zadovoljstvo. |
|
![]() |
|
![]() |
|
drago mi je kada vidim da je moja tema zanimljiva i da ono što radim nije uzalud. u opisima i slikama je moj svijet, sa vrtom i biljkama živim, pratim kako rastu i brinem o njima. a one mi to sve vračaju, duplo. volim prirodu, volim starine i običaje, i današnje moderno doba, kada je duša nepoznat pojam, me uopće ne zanima. šaljem ti ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 171172173174175 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |