Silba-moja djedovina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 14151617> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vjerujem da se ovdje čovjek preporodi kad dođe na odmor
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
kiki pa tu je prekrasno.mir i tišina.naročito mi se sviđa ova slika
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Prekrasne slike Silbe [IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" />. Kao što sam ti pričala bila sam davno tu i bilo mi je lijepo...Najviše se sjećam one kule svjetionika sa vanjskim stepenicama i biserno čistog mora...
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Moja klupa u mojoj uvali.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Večer u mojoj uvali.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Da mi je sad biti tamo
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
I jedna ljetna,za dizanje morala,da se lakše dočeka proljeće.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Spokoj
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
kiki uprvo tako spokoj PREKRASNO
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Andrija 2 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 62 |
prekrasne slike, samo jos fale slike agruma da bude savrseno.
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Na žalost, ni ove godine nisam uspjela doći do tvog otoka
![]() |
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Divne fotke... prekrasan otok, bogata povijest, naše blago - kristalno čisto more...
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
kiki prošetah ovim tvojim predivnim otokom ,koji je prepun boja koje si ti tako lijepo dočarala i slikom prikazala
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ah , kaj reci ..... i ja sam dosla videti da l' ima kaj novoga !
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 14151617> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |