BB |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 19> |
Korisnik | ||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hvala za odabranu sliku, volim mrazove sestrice. za njih kažu da prognoziraju kakva će biti zima. ako procvjetaju rano, bit će jaka zima i rano će doći. one znaju da moraju do zime stvoriti listove koji će hraniti lukovice dok se razmnožavaju. ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
|
Hvala,Lantana
![]() ![]() Sadila sam ih na raznoraznim mestima po dvorištu,jer me u jesen silno raduju njihove zlatne glavice koje kao sunašca svuda izviruju
![]() |
||
The impossible is often the untried.
|
||
![]() |
||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
|
Slavujčiceee
![]() ![]() ![]() ![]() Mrazove sestrice,kažeš...eto,opet sam nešto od tebe naučila ![]() Stvarno si divna
![]() |
||
|
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Ej,Monsti
![]() ![]() Idem ja da
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
|
heej Betty-li...žao mi je da ti se desila nezgoda..al znaj...sve tvoje slike, divne slike su urezane u našim sječanjima..počevši od cviječa svih vrsta i boja, pa od divnih dajzeka, paprika i ostalog povrč...to se neda izbrisati kao što se taj glupi photobucket obrisao...ne tuguj...dostići češti i 2 puta više...jedva čekam dalje gledati tvoje slikice
![]() ![]() |
||
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
![]() |
||
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
|
Betty, raduje me sto si opet sa nama, dugo te nije bilo, bas smo se uzeleli tvojih slika . Zao mi je sto si imala peh sa starom temom i slikama, ali verujem da ce uz tvoju ljubav, ova nova tema biti jos bolja i uspesnija. Kao sto i sama kazes, tema je nova, ali je ljubav prema cvecu stara i neprevazidjena!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Draga moja wiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
|
Betty, lijepo kao i uvijek, dobrodošlica novoj temi, a ti nisi nigdje ni otišla |
||
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
||
![]() |
||
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
|
Pozdrav draga |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
Mila moja ![]() Jako me raduje tvoja poseta,a tebe će sigurno obradovati vest da je tvoj hibić pustio žilice...to mi je najbrže ožiljena reznica ikada ![]() ![]() Puno te pozdravljam ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Heeeej draga ! ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Nisa,draga
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Istom merom vraćam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. ...moram te posetiti ovih dana da vidim šta ima novo u tvome carstvu
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Heeej !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |