monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 138> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wiz, probala sam i ne vidim nikakvu štetu na ničemu, samo dobro.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
hahahaha...dobra si...ja bi več u dežurni dučan trknula da sam na tvom mjestu, eeej di je jutro...hahhhaha
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
monsić...upoznata sam ti ja sa tim...znam to..samo...htijela sam napomenuti ako žene krenu raditi to da ipak naprae kako bi trebalo...a bože moj...možda nemadrugi efekt...neznam..
|
|
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Betylli moja, Oprosti zaboravih ti odgovoriti,u kanti od Jupol boje s dobrim poklopcem ( 10L ) sam pravila Enzim.... ![]() ![]() Pustilka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Konačno,konačnoooo ubijedile me moej Viz i Mnos u enzim.
![]() ![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Da Wiz dobro si rekla, svugdje i dalje se navodi smeđi šećer, ali eto ja sam ipak uzela bijeli, jer sam to našla na netu da su neki ljudi isto stavljali bijeli šećer, a rezultati su također bili iznenanđujuće pozitivni...Evo ti samo jedan dobar primjer što se npr, događa s biljakama koje kilave i ne rastu....dodaš im malo običnog bijelog šećera u vodu s kojom ih zalijevaš, vidit ćeš nakon nekog vremena kako će ta biljka početi rasti... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
..aloha mokja monsić...jedna vrlo bitna i značajna stvar u ovom pripravku je...obavezno smeđi šečer..nije da sad tebe ispravljam, al tako je bolo naznačeno kad sam ja to saznala prije duže vremena, neznam zašto al bit će da smeđi šečer daje vrijedniju komponentu...trebalo bi to saznati...ostalo što si napisala...potpisujem...moglo bi se tu još tome svašta dodati u svrhu djelovanja..
|
|
|
|
![]() |
|
Dadi draga moja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Curke moje
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Dakle, sa enzimom si zadovoljna.... razmišljam da ga i sama napravim.
A vidim pokušat ćeš i sa onom verzijom za piće. Samo naprijed, pratim te!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Hvala ti,moja Monsti
![]() Jako zanimljivo a i ostvarivo,svakako ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Šta si sve koristila od voća i povrća? na slici prepoznajem jabuke i kupus...ima li još čega? može li krompir?...imam ja još pitanja,al' prvo ovo da razjasnimo
![]() ![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Rosi drago mi je da vas ima još koje ovo zanima ! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Ima nas još zaintrigiranih i zainteresiranih!
![]() |
|
![]() |
|
Evo od ovoga je nastao moj otpadni Enzim....ova octena tekućina gore.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo Bettyli moja ! ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo našla sam fotkicu otpadnog enzima.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Heejjj draga za tebe sve !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Sad si i mene zaintrigirala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Čitala sam nedavno kako su neki teksaški farmeri kupili totalno neplodnu zemlju na kojoj baš ništa nije htjelo uspjevati..Rečeno im je da tri mjeseca zemlju zalijevaju ili špricaju Enzimom....Seljaci su najprije bili skeptični prema svemu tome i nisu baš puno vjerovali u to....No poslije tri mjeseca tretiranja, nakon čega je uslijedila pokusna sjetva i sadnja povrća na istom tlu, dobili su izenađujuće i zapanjujuće rezultate...Osim što im je urod bio i više nego dobar, dobili su zdravo, kvalitetno i krupno povrće.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |