monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 138> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moja druga tura se već polako " kiseli " i odsad više nikad neću biti bez tog sredstva...A i opet donosim još nešto korisno, kako god taj Enzim koristi biljkama, životinjama i u kućanstvu, vjerovali ili ne, može jako koristiti i za piće čovjeku...Osim što se tada za fermentaciju koriste zdravo voće i povrće, možete li zamisliti kako bi se osjećali da uklonite, neću reći sve, ali dobar dio otrova i teških metala iz tijela, koje svakodnevnom prehranom unosimo u svoj organizam ? Eeeee pa dragi moji, evo lagano razrađujem i taj svoj plan, ne vidim ništa loše u tome ( voće i povrće nisu otrovi ) i evo opet ću prva isprobati taj eksperiment... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Kad već pišem o tome, onda idem i korak dalje....Inače naša jetra je veliki sakupljač raznih teških metala i otpada....Recimo da više od 50% bolesti dolazi zbog otrovane jetre ili prekomjernog nakupljenog otrova u jetri kojeg na kraju ona sama ne može preraditi, pa smo zbog toga često bolesni, imamo raznorazne simptome ili u gorem slučaju i dijagnoze ove ili one bolesti...Vjerujem da bi ova čudotvorna tekućina ako ne baš riješila sve probleme, ali bar dio njih i naša jetra bi nam zbog toga bila zahvalna.... Znam da nije tema o tome, ali eto bila sam toliko slobodna da podijelim još nešto korisno sa svima vama...tekućina se naravno treba biti razblažena s vodom, jer to nije ništa do li zdrava octena kiselina dobivena fermenatcijom voća ili povrća.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Da, octena kiselina ...Netko će na tren pomisliti da se radi o običnoj octenoj kiselini, no to nije točno....Ova octena kiselina za razliku od obične je puna kisika, vitamina i minerala koji su se s vremenom otpuštali iz voća ili povrća tijekom tromjesečne fermentacije... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
magadan ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 16 Studeni 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 141 |
Bok Monstera...ne pisem previse, al evo upadam u tvoj kutak jer sam slucajno nabasala na tvoju pricu o enzimu. Prije pola godine sam i sama napravila taj enzim od otpadaka voca...drzala ga 3 mjeseca, procijedila i spremila u plasticnu posudu. Nisam nista s njim probala cistiti, eno ga zaboravljenog u garazi. Imas li neke konkretne upute za sta ga je dobro koristiti? I u kojim omjerima. Na internetu ima nekih opcenitih uputa.
|
|
![]() |
|
Heeej draga, prije svega, Dobrodošla na moju temu ! ![]() ![]() Inače ja uzimam 1dcl na 10l vode za pranje podova i brisanje kuhinjskih površina, dn. boravka, za zalijevanje biljaka, za sve uzimam ovaj isti omjer....No za nešto zaprljanije, masnije, tvrdokornije, uzimam čisti nerazrijeđeni Enzim poprskam površinu koju čistim i lagano izribam i začas sve opet zablista... ![]() Također je jako dobar za čišćenje automobila, a ako se doda žlica dvije pri pranju veša, navodno je veš bijeliji i čišći....( ovo ne bih znala jer nisam još probala, što ne znači da neću ) ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Čitala sam nedavno kako su neki teksaški farmeri kupili totalno neplodnu zemlju na kojoj baš ništa nije htjelo uspjevati..Rečeno im je da tri mjeseca zemlju zalijevaju ili špricaju Enzimom....Seljaci su najprije bili skeptični prema svemu tome i nisu baš puno vjerovali u to....No poslije tri mjeseca tretiranja, nakon čega je uslijedila pokusna sjetva i sadnja povrća na istom tlu, dobili su izenađujuće i zapanjujuće rezultate...Osim što im je urod bio i više nego dobar, dobili su zdravo, kvalitetno i krupno povrće.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Sad si i mene zaintrigirala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Heejjj draga za tebe sve !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo našla sam fotkicu otpadnog enzima.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo Bettyli moja ! ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo od ovoga je nastao moj otpadni Enzim....ova octena tekućina gore.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Ima nas još zaintrigiranih i zainteresiranih!
![]() |
|
![]() |
|
Rosi drago mi je da vas ima još koje ovo zanima ! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Hvala ti,moja Monsti
![]() Jako zanimljivo a i ostvarivo,svakako ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Šta si sve koristila od voća i povrća? na slici prepoznajem jabuke i kupus...ima li još čega? može li krompir?...imam ja još pitanja,al' prvo ovo da razjasnimo
![]() ![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Dakle, sa enzimom si zadovoljna.... razmišljam da ga i sama napravim.
A vidim pokušat ćeš i sa onom verzijom za piće. Samo naprijed, pratim te!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Curke moje
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dadi draga moja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
..aloha mokja monsić...jedna vrlo bitna i značajna stvar u ovom pripravku je...obavezno smeđi šečer..nije da sad tebe ispravljam, al tako je bolo naznačeno kad sam ja to saznala prije duže vremena, neznam zašto al bit će da smeđi šečer daje vrijedniju komponentu...trebalo bi to saznati...ostalo što si napisala...potpisujem...moglo bi se tu još tome svašta dodati u svrhu djelovanja..
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Da Wiz dobro si rekla, svugdje i dalje se navodi smeđi šećer, ali eto ja sam ipak uzela bijeli, jer sam to našla na netu da su neki ljudi isto stavljali bijeli šećer, a rezultati su također bili iznenanđujuće pozitivni...Evo ti samo jedan dobar primjer što se npr, događa s biljakama koje kilave i ne rastu....dodaš im malo običnog bijelog šećera u vodu s kojom ih zalijevaš, vidit ćeš nakon nekog vremena kako će ta biljka početi rasti... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Konačno,konačnoooo ubijedile me moej Viz i Mnos u enzim.
![]() ![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |