Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 142> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Tikvić, lijepo od tebe da si navratila k meni
![]() Pa imam dosta sukulenata, iako su kaktusi moja najveća ljubav i imam ih jako puno, nakupilo se i sukulenata. A vrijeme je kod nas prekrasno, toliko sunca i topline u ovo doba godine već dugo nije bilo, tako da je još uvijek puno mojih biljaka vani. |
|
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Glikice potvrđujem reci od Tikvic,stvarno imas lepe sukulente a tek sto imaju i lepe cvetice,i zuta Lantana....ma joj sto je ja volim,e ja imam pitanje jel ovo na slici Ripsalis ili nesto drugo i ovo na vrhovima jel to sprema cvetice ili su nove grane,pitam jel imam i ja ali nikad mi nije cvetao pa je sad sav u takvom kvrzicama.
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Zavidna kolekcija sukulenata Glikice! Žuta lantana je preljepa. Izgleda da je u Slavoniji jesen
izdašnija no u Hercegovini.
|
|
![]() |
|
I ovo je jesen, al stvarno:
|
|
|
|
![]() |
|
Mali prikaz jednog dijela mojih sukulenata:
|
|
|
|
![]() |
|
Smail, u pravu si, ove godine je jesen krasna. Hvala ti na posjeti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Draga Nona, kad se sjetiš, napiši. Senecio je stvarno poseban, a i cvijet dugo traje. Još nekoliko pupova se polako otvara, pa se nadam da će formirati buketić. Bilo bi lijepo vidjeti ih na okupu.
|
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Glikice, vidim tvoj vrt procvao kao da je proljeće, predivno nas obdarila ova jesen sa prekrasnim vremenom i suncem, prošla godine je već bilo jako hladno i kišovito u ovo vrijeme, ruže su stvarno raskošno lijepe.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
senecio je prekrasan kad procvjeta , moj je sav u pupovima i podsjećaju me na nešto divlje , na vrh jezika mi je što ali mi mozak šteka ...
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bome Kaktusiću, nasadila sam još cijelo čudo toga. Ako Bog da da se opet vidimo na proljeće kod mene, imat ćeš šta za vidjeti.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dijana, može, tek tamo oko Božića neka bude malo snijega zbog ugođaja !
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ruže ti uživaju u ovoj toploj jeseni,puno je toga novoga u tvom lijepom vrtu od kad sam ja bila tamo
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Vidim djelimo iste želje. Ne treba nam zima bar do Božića
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Aralija, baš je krasna jesen i baš uživam u svakom trenutku. Nešto od bockavaca sam spremila , ali su vrata stalno otvorena. A ima ih još puno vani, neka uživaju dokle god ima sunca.
A kad sve to zamijeni hladnoća, slikat ćemo inje po granama, planirati sve za iduću sezonu, praviti kojekakve popise želja.....družit ćemo se uz kave na brbljaonici, pratiti prognoze....
|
|
|
|
![]() |
|
Klaudija, da znaš da i uživam, sve mi se nekako čini da zima neće ni doći, ali šipak......doći će ona sigurno, a do tada meni fino.
|
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
kasna topla jesen obilato nagrađuje kontinentalne vrtove,, šarenilo jesenskih boja obojalo listove bjelogorice a cvijećem obdarilo sve što cvijeta u proljeće i u rano ljeto. Tvoj vrt je ogledni primjerak za to a vjerujem da i bockavci još uživaju na dnevnom suncu i noćnim vlagama
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
ma da predivne, ova jesen je kao izmisljena - uzivaj u vrtu draga
![]() |
|
![]() |
|
ovo vam moram pokazati, nevjerojatno ( malo se već počelo smrkavati pa slika nije najbolja) :
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |