Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 142> |
Korisnik | |
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E Glikice, to si ti!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Eto Desert rose kako si me skužila, je, to su prizori za moju dušu.
A dobro da ovo nisu bukovače, bio bi jedan ručak i nema ih više. Ove će trajati i trajati... Lijepo od tebe što si me posjetila
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
A imam i cvijeća još uvijek:
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() Kako su se one samo zgodno zakamuflirale s tim divljim ceceljom ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Jelda Monstera, baš su slatke ?
|
|
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Da slatke, preslatke su tako skrivene !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ovo vam moram pokazati, nevjerojatno ( malo se već počelo smrkavati pa slika nije najbolja) :
|
|
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
ma da predivne, ova jesen je kao izmisljena - uzivaj u vrtu draga
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
kasna topla jesen obilato nagrađuje kontinentalne vrtove,, šarenilo jesenskih boja obojalo listove bjelogorice a cvijećem obdarilo sve što cvijeta u proljeće i u rano ljeto. Tvoj vrt je ogledni primjerak za to a vjerujem da i bockavci još uživaju na dnevnom suncu i noćnim vlagama
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Klaudija, da znaš da i uživam, sve mi se nekako čini da zima neće ni doći, ali šipak......doći će ona sigurno, a do tada meni fino.
|
|
|
|
![]() |
|
Aralija, baš je krasna jesen i baš uživam u svakom trenutku. Nešto od bockavaca sam spremila , ali su vrata stalno otvorena. A ima ih još puno vani, neka uživaju dokle god ima sunca.
A kad sve to zamijeni hladnoća, slikat ćemo inje po granama, planirati sve za iduću sezonu, praviti kojekakve popise želja.....družit ćemo se uz kave na brbljaonici, pratiti prognoze....
|
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Vidim djelimo iste želje. Ne treba nam zima bar do Božića
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ruže ti uživaju u ovoj toploj jeseni,puno je toga novoga u tvom lijepom vrtu od kad sam ja bila tamo
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Dijana, može, tek tamo oko Božića neka bude malo snijega zbog ugođaja !
|
|
|
|
![]() |
|
Bome Kaktusiću, nasadila sam još cijelo čudo toga. Ako Bog da da se opet vidimo na proljeće kod mene, imat ćeš šta za vidjeti.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
senecio je prekrasan kad procvjeta , moj je sav u pupovima i podsjećaju me na nešto divlje , na vrh jezika mi je što ali mi mozak šteka ...
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Glikice, vidim tvoj vrt procvao kao da je proljeće, predivno nas obdarila ova jesen sa prekrasnim vremenom i suncem, prošla godine je već bilo jako hladno i kišovito u ovo vrijeme, ruže su stvarno raskošno lijepe.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Draga Nona, kad se sjetiš, napiši. Senecio je stvarno poseban, a i cvijet dugo traje. Još nekoliko pupova se polako otvara, pa se nadam da će formirati buketić. Bilo bi lijepo vidjeti ih na okupu.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |