Afričke ljubičice - Saintpaulia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 82> |
Korisnik | |
Tina :) ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2013 Status: Offline Bodovi: 39 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nadam se da hoce. Javim se sutra s izvjestajem!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Tina to je prava odluka!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
[QUOTE=desert rose]
Najveće je zadovoljstvo kupiti jadnu biljku na rasprodaji i onda je kasnije gledati u punom sjaju...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tina :) ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2013 Status: Offline Bodovi: 39 |
E, to i ja radim - mijenjam im pozicije ovisno o cvatnji!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Cak sam mislila (kad popunim prozore) stavljati i u hodnik, na komode, pa kad pozelim da mi i te cvjetaju i pozelim promjenu nakon nekoliko mjeseci samo im zamijenim mjesta sa onim na prozorima. I tako u krug... Mada se nije lijepo ni zatrpati pa da sve izgleda neuredno, treba imati mjeru. Zamisli kad dodje 8 mart pa da poludis od izbora, sigurno ce me muzek puzek iznenaditi sa jos pokojom. Gdje to staviti? Snaci cu se, toliko ih volim da je to ludnica.
|
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Najveće je zadovoljstvo kupiti jadnu biljku na rasprodaji i onda je kasnije gledati u punom sjaju...
![]() |
|
![]() |
|
Tina, blago tebi. Pa to je toliko smijesna cijena, to je paklo zvaka! Ako si u kuci, onda si sretnica i mozes ih redati do mile volje. Ja sam u stanu i pored nedostatka prostora ne planiram jos odustati.
|
|
![]() |
|
Bice valjda i od ovih mojih nesretnica usamljenica nesto
![]() |
|
![]() |
|
Kacunak, da znas da mi je bilo zao kasnije... Mozda sutra opet skoknem pa ih uzmem. Znaju oni to cesto tako imati na rasprodaji.
![]() |
|
![]() |
|
Desert rose
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pet kuna??? I nisi kupila bar tri?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Listovi su originalni, a čini mi se da ni cvijet nema baš neku svakidašnju boju, super je!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Natalija, sad je nemoj zalivati 7 dana ako je bila mnogo mokra zemlja, ne samo da joj nece nista biti, vec ces joj uciniti uslugu. Kako ima lijep list i cvijet, sto kod mene nema takvih rasprodaja... Bice to velika ljepotica kad raspusti listove. Desert rose, slikaj obavezno kad nadjes vremena! Bas me zanima koliko je poraslo lisce, da znam koliko brzo napreduju i koliko im treba.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ajme kako su vam divne... prekrasne
ja sam ih prestala držati jer imam previše drugih stvari pa nema više mjesta za njih svejedno sam nedavno uzela jednu na rasprodaji ![]() bila je premokra, ofucala se... a nime privukla boja cvjetova, kojih tada nije ni imala ![]() već ovo ![]() mislim da se oporavlja, nadam se da neće istrunuti od prevelike vlage kojoj je bila izložena |
|
![]() |
|
Kacunak draga, ona moja malena cvjetna raste jako lijepo, moram je sliknuti.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ja koristim Floridor. Kad sam ga kupovala, nisam posebno obracala paznju na sastav jer nisam imala pojma kakav bi on trebao biti za odredjenu vrstu cvijeca.
![]() |
|
![]() |
|
Ja koristim Green garden gnojivo, NPK 4-6-6 a ovde su mi iskusni rekli da je ono bezopasnopri svakom zalivanju jer nema previsok fosfor a kolicina fosfora je uvijek taj srednji broj. Interesantan eksperiment si napravila, i ja sam primijetila da cvjetaju super otkad gnojim. Koliki je fosfor kod tebe?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 82> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |