Aeonium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 41> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Moon predivan je i nadam se da će još potrajat toplo da ga što kasinje uneseš za stalno u kuću jer ipak njihovo prirodno okruženje je vanjski svijet
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Aralija, hvala ti, nadam se da će još neko vrijeme lijepo krasiti stol na terasi
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasan je! I ja sam dobila takvoga od drage prijateljice, zapelcala ga i prekrasno je narastao. Onda se jednog dana jedna strana samo nagnula, a stabljika je bila suha. Mislila sam da ću uspjeti spasiti bar drugu stranu, ali i na njoj su odjednom samo popadali listovi. Ništa nisam mijenjala kaj se tiče njege i uopće neznam kaj mu se dogodilo. Jako sam žalosna kaj sam ostala bez njega, a tako mi se sviđao i baš sam bila sretna kad sam ga dobila ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Anastazija tako sam i ja prošle godine ostala bez svoje biljčice....zato sam ove godine i rezervu pribavila, valjda će mi uspjeti prezimiti bar jedan....danas sam ih fotkala i ovako izgledaju, mislim da im je pasalo kad je zahladilo, čini mi se da su i narasli od ljeta....samo što mi ih je malo uneredila jedna gusjenica (bezobraznica jedna) pred kraj 8.og mjeseca dok me par dana nije bilo doma
![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
pčelice, bilo bi mi jasno da se to dogodilo preko zime. To je bilo u rujnu (prije onih hladnoća). Stvarno neznam kaj mu se dogodilo. |
|
|
|
![]() |
|
Tvoji su prekrasni - dobro ih čuvaj ! |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Krasan je, ko nacrtan ! |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Anastazija
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Glikice, je li ti sada crnac tako crn, u mene nije više jako crn. raste mi ko lud.
mali kaktus, naravno da su ti ok, ne vidim razlog da i dalje ne bi bili! nego jeste li primjetili da crnac iz stapke pušta končiće koji urastaju u zemlji i učvršćuje se. mislim da je OTOK pisala o tome ali radilo se o šarenom. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Kaktusiću, vidiš da treba biljkice redovito pregledavati, sad lijepo svog očisti i pazi ga. Šteta da nastrada, lije je.
Antonija, ovaj moj je tako crn sada, a i raste pa je u sredini rozete, koja je imače ogromna, samo malkice zelen. Pitaš da li i crnac pušta korjenčiće iz stabljike, odgovor je DA. Meni se jedan mali, tek zapelcani izvrnio i tako ostao ležati na zemlji, pustio je korjenčiće.
|
|
|
|
![]() |
|
I ja sam primijetila kod svojih crnoglavaca ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |