aurorin kutak |
Odgovori | Stranica 123 5> |
Korisnik | |
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 13:30 |
Dobila sam reklamaciju da samo setam tuda i nista ne radim, pa rekoh da se uhvatim i ja malo posla.
Buduci da kad stavim slike po forumu kasnije ne znam vise gdje sam sta stavila, otvorila sam i ja svoju temu pa barem mogu naci di mi je sta. Odakle da krenem...hmmm....od prosle zime? Za pocetak, uz ljiljane, moj najdrazi cvijet - amarilis. Ovi su ove zime cvjetali kod mene: Evo i nekoliko kolaza sa prikazom jesenskih lukovica koje su u rano proljece cvjetale u vrtu ili u zatvorenom. Od desetak posadjenih lukovica ove biljcice, cvjetala je samo jedna. |
|
Sponzorirani linkovi | |
lana_1
Odrastao grm Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno cvijeće. kako si ga samo posložila
|
|
Ako čovjek ne zna prema kojoj luci plovi, nijedan vjetar neće biti povoljan.
Seneka |
|
aurora2
Trajnica Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morala sam lana, jer da sam stavljala jednu po jednu sliku, tome nikad kraja. Doduse, vidim sad da se neke slicice ponavljaju al nema veze. Vidi se sta je pisac htio reci.
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidi se... vidi
još se odupirem al kako si krenila navučeš me na lukovice
|
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je sve bilo oko kuce (zgrade, firme - kako hocete).
A ovo je moj mali raj na terasi. Mr.President i njegova straza .... torenie koje sam na pocetku tu posadila u medjuvremenu su preseljene jer ih je ljubicasti tapien skoro udavio. I "Pink Fantasy" ima strazu na nogama.... Gladiole, osteospermumi, gazanije, dalije... |
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A jos se nisi navukla?? Meni je cvijece iz lukovica posebno...steta je samo sto tako kratko traje. |
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno!
Jel ti to imaš pogled na Alpe? |
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morala sam pogledat slike da vidim di si to uhvatila.
Ovo gdje mi zivimo spada jos u Alpe. Ako mislis na ono brdo koje se vidi na slici sa terase, to je Liechtenstein, mi smo na samoj granici, samo rijeka Rajna tece izmedju. Kad uhvatim vremena stavicu slike ovog kraja. |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aurora, ovo je tako rakošno, da sam pet puta pregledavala sve od početka do kraja (ove veće sličice su ipak bolje) i stavi ih milion ako hoćeš, jer ne silazim s tvog kutka zasada.
Fantastično
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim ja da se kod urore ništa nije promjenilo, još uvijek ju cvijeće zove po trgovinama i moli da ga kući ponese, a ona - dobra dušica naravno ne može ostaviti cvijetak u nevolji i brže bolje s njim kući.
Veličanstveno , a kako su yukice? Jesu li procvijetale? |
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
praznik za oči
|
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, hvala!
TeaK, neke stvari se jednostavno ne mijenjaju. Kad god udjem u trgovinu sa cvijecem, nastane dreka...zovu sa svih strana i sta da radim onda? A znas kakav sam karakter po tom pitanju....mislim, vidi se po prilozenom. Yucce ovdje kod mene cvjetaju u sedmom mjesecu. Ipak sam ja iza Alpa pa dosta toga dolazi malo kasnije nego tu malo juznije. Malo me cudi da na jednom mjestu uopce nema pupoljaka, a lani su bila dva komada...hmm...al dobro, mozda ce iduce godine. Evo kako je izgledalo pocetkom sestog mjeseca...sad su pupoljci vec veliki...jedva cekam da i one procvjetaju. |
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dalije....
...ovu zutu sam kupila vec odraslu...cvijet sa kojim je kupljena izgledao je ovako ...a kad je kod mene ponovo procvjetala, izgledala je ( i izgleda i sada, samo sa jos vise cvjetova) ovako: Od dalija koje sam sama sadila, ova je prva procvjetala: Od onih koje imam na terasi, sad cvjeta jos jedna sa sasvim sitnim cvjetovima....nastojacu da je slikam ovih dana. Ostale za sada rastu i pricekacu malo cvjetanje - nesto kasnije sam ih posadila. A od onih rano posadjenih, u vrtu cvjetaju ove dvije: Imam i u vrtu jos nekoliko dalija ali isto kasnije posadjenih pa jos ne cvjetaju. Ali ovo mi je najbolja skola - ubuduce dalije sadim uvijek ranije u zatvorenom i kad zatopli prebacujem ih u vrt. |
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Praznik za oči! Očito cvijeću odgovara klima, a još kad se netko s ljubavlju brine o njemu rezultat mora biti fantastičan. Krasno!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
aurora2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klima je ovdje posebna prica. Do petog mjeseca je bilo hladno, onda je zatoplilo taman toliko da se moglo nesto posijat i posadit...onda je danima puhao vjetar od kojeg me jeza hvatala, tako da sam sve ono sta sam vec bila smjestila na terasu morala vratit na stepeniste da vjetar ne polomi.
Onda je par dana bilo ok, a iza toga dva tjedna non-stop kisa i opet hladno. I sad zadnjih sedam dana imamo preko 30°C. Najveca muka me hvata kad pocne vjetar. Tu puse topli vjetar, ovdje ga zovu fen (slican kao nase jugo) .... puse danima i donosi nam sitni pjesak iz Sahare...slabije biljke nemaju sanse u tim danima pa sve sto mogu sklanjam u zatvoren prostor. A ono sta je posadjeno u zemlju...tome kako bude. |
|
MARKEZIT
Pustio korijenje Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
AURORA KOD TEBE JE PRAVI RAJ NA ZEMLJI
|
|
Odgovori | Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |