Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 103104105106107 142>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Karli View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
2. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Status: Offline
Bodovi: 1352
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Karli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 20:09
Nije me bilo malo duže i kao prvo čestitam na tituli, a drugo spavaš li ti uopće, jer da bi ovo sve bilo ovako krasno, katusi, trave, slatko jezerce i sve drugo ja mislim da ne. smile227
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 20:13
Dadinice, kad-tad očekujem živu pusu od tebe, može? 
Hvala ti na lijepim riječima.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 20:15
Miška, neka si se ti našetala po mom dvorištu, ma čujem ja moje biljke kako šapuću: bila je tu jedna teta i sve nas pohvalila.....
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 20:19
Karli, hvala ti na čestitki. 
A što se tiče spavanja ? Ma spavam ja naveliko, al kad se zaletim u posao, onda poslije boli sve....leđa, ruke, noge.....ne znam ja polako.
A onda se vratim ovamo na svoju temu, pregledam ju i onda sve manje boli. A kad vidim lijepe riječi napisane, ma više ništa ne boli !
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 20:28
Evo evosmile199da vidim tvoje biljkice.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 22:00
Dragi moj, vidio si, i kako ti se sviđa ? 
Naravno, treba da zanemariš sve one kutije, ašove, metle i ostalo.....
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 22:05
Evo,još jedna teta hvali tebe i tvoje biljke!
Čestitam na tituli!

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 22:14
Teta Vijolica, puno ti hvala što hvališ mene i moje biljke i moju titulu ! Srce si !
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 22:17
draga guruice čestitam.ako je itko to zaslužio onda si to ti.puno si napredovala ,puno pisala,puno nas savjetovala,a i nasmijavala svojim komentarima.
sad moraš biti ozbiljna(ali kako?)kad si cvijetni guru
još jedan put čestitam
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 22:28
čestitam smile73
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 22:28
Jao meni Ajama, sad si me zabrinula !!! Misliš, ja sam sad guru, pa se moram uozbiljiti ? E neće moći; čim bude prilika, ja ću se opet zezati Wink .
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2013 u 22:30
Nona, hvala, baš si mi rječita ! A što ništa ne komentiraš moj vrt, moje ćeće, grmlje i travuljage ? Joj, joj ?
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2013 u 08:11
smile79 Valjda ovog neće obrisati
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2013 u 11:15
Neće, neće ovaj puta.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2013 u 13:54
Čipkasto lišće, zanimljivo:

Uploaded with ImageShack.us

ili ovako na travi:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2013 u 13:57
Čuvarkuća će cvasti, pa zar sad ?

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2013 u 14:18
A ove boje me oduševljavaju, to je meni  romantično !

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2013 u 14:21
cvate čuvarkućaClap povoljno joj je vrijeme, ima vlage u zraku i dosta topline
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2013 u 21:30
Mari, u pravu si, vrijeme je ok. A bome i meni paše, i sama bih cvjetala kako su lijepi dani. I ju, pretjerala sam, e pa još da i cvatem ?
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 09:43
Kako divna igra prirode s čipkastim lišćem....
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 103104105106107 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.