Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 381> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da si mi bar bliže, došla bih ti pomoći....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
da...baš tako kako kažeš...sad imam tonu krušaka i jabuka da smislim preradu...a ja am samo jedna u svemu tome...
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Wiz draga moja, lijepo te vidjeti ovdje, pa makar i na kratko ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() ![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Ma jednom ćeš i ti imati svoj plastenik..tako sam i ja dugo sanjala o plasteniku, dok mi se konačno taj moj san nije ostvario....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
OK je to, ali znaš mene, sve bih rado imala i probala... no ne brine me to, ima nas ovdje još takvih
![]() |
|
![]() |
|
Rosi ja iako ga imam posijala sam unutra samo salatu, ostalo neću ništa , nek se malo zemlja odmori...a kasnije još samo presaditi salatu..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Uh, ja ga moram posaditi ovaj tjedan. Malo ću i luka staviti, toliko da vidim kako će se ponašati. Matovilac sam posijala prošli tjedan ali imam dvije vrste pa moram i drugoga. Možda ću ga samo razbacati u jedan kutić, pa šta bude... eh, fali plastenik...
![]() |
|
![]() |
|
Kod mene je sve posađeno, istina zemlja je bila malo više mokra, ali nisam više mogla čekati, posadila sam češnjak i dvije vrste crvenog luka, Centurion i plavi mađarski luk...također u plasteniku sam posijala nekoliko vrsta salate, još samo preštihati ostali dio plastenika i kod mene je gotovo... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Gdje st povrtlarke moje!? Je l' posađen češnjak? Ja svoga još nisam, ali pripremila jesam... i popikala sam kuglice... experiment je počeo!
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
... i možeš pokazati vitke noge...
|
|
![]() |
|
Pustilka ovdje te bar nitko neće kamenovati.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
I u evropi se ima prava samo na papiru posebno mi balkanske zemlje,jedino sto smijem lajat na politicare imam punu slobodu haha.
Ne svidja mi se ni u istocnim ni evropskim zemljama ta "prava" |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
možda bismo trebale otići tamo malo reda napraviti
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |