Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5859606162 381>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2013 u 10:26
mons danas ćeš morati odspavati i nakupiti energiju
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2013 u 10:22
  Mogla sam si misliti....smile206 Danas mi je kiša poremetila sve planove s vrtom ! AngryThumbs Down

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2013 u 08:01
dadinice možda on želi sijati nešto drugo,a ne ono što ti nudiš
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2013 u 22:45

smile96Dadi, bojim se da je od slabe koristi taj tvoj pomoćnik....LOLLOL

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2013 u 22:16

Evo kako meni moj pomoćnik pomaže u sijanju..... prisvoji si multiploču, a ja nek se mislim!

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2013 u 14:07

Vidila sam tu biljku, voćku  i čitala o njoj, ima već dosta dugo.....Smile Samo šteta to ionako ne može uspjeti kod nas....ConfusedOuch

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2013 u 10:49
da li je netko vidio ovo.naravno sliku sam našla na net-u
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2013 u 10:48
[
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2013 u 10:28
 Probala sam ja i to s pivom, nije mi se baš učinilo kao nešto efikasno....OuchOuch    Pivo je nekoliko dana stajalo ukopano s čašicom u zemlju, a gamad pužarska nije se niti približila!  Angry

Ja sam jučer konačno uspjela posijati salatu u plastenik, sad kad nikne , bit će opet gozba za puževe! Evil SmileOuchThumbs Down

Na vrh
huskybucka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2013 u 08:09
Monstera i ja u svome improviziranom plasteniku imam salatu i hrpu puzeva...uzas, danas cu im postaviti pivu...cula sam da idu na pivo...
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2013 u 22:30
I ja da se pribiljezim dok me swe jos ko sjeca ovdje:)
Selila u drugi stan pa sam jadnicak i sirocek bila sukracena par dana za internet:)
pozdravljam vas sve.
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2013 u 22:24
Evo cure samo da vas pozdravim;-)
Nema se bas vremena, zadnji lijepi dani prije zime, pa ih valja iskoristiti...
danas sadila luk kozjak i nesto cesnjaka...
Sutra planiram posijati nesto salate....ici u berbu kestena...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2013 u 12:56
 Ja nažalost moram salatu sijati ponovno, kako sam je posijala u one multiploče od stiropora, svaki dan nađem bar jednog balavog, ljigavog Evil Smile od puža  u plasteniku i uvjek mi nešto pojede, pa tako i salatu !  Ljuta sam ko pas! smile207

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2013 u 12:18

Draga Mons kako je Sijerković najavio dolazi nam ovih dana bablje ljeto, znači bit će još lijepog vremena, sve se stigne, ja sam doduše svoj vanjski posao obavila, ali kako je moj vrt jako mali nemam se baš sa čim puno hvaliti. Preštihala sam vanjske gredice i uredila plastenik. Posadila lučice srebrenca i ljubičastog luka  u plastač i vani. Posadila flance nansen zimske salate ( imala svoje flance ) i kupila flance posavke i još brdo cvijeća posadila u plastenik, samo mi je još ostala mrkva vani i moram iskopati rupe za nove voćke koje planiram posaditi jer sam par starih voćkica morala posijeći.

Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2013 u 12:07

Smajliću baš lijepo da si nam se vratila! smile79smile86 Curke moje, ne znam da li sam jedina koja nije ništa uspjela posaditi i posijati ili ne, ali danas pod hitno moram nešto od toga napraviti....smile161

Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2013 u 11:30
Dragi moji povrtlarci, da li sam nekome nedostajala, dva tjedna nisam imala internet pa sam bila tužna, ali eto mene opet sa vama, svašta ste pisale od kad me nije bilo pa sada moram nadoknaditi puno toga. smile79
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2013 u 20:19
  Ma nema na čemu draga ! EmbarrassedHeart  Samo želim biti sebi i drugima od koristi....MM ih uopće nije htio jesti, no na sokić se ipak navukao....i to je već nešto...LOLLOL  Ali curke moje ima tu još nešto....koštice od bundeva i tikvi su inače jako zdrave grickalice, pržene slane ili neslane jako su korisne za štitnu žlijezdu....

MM me već zeza kaže ima da posijem cijelo polje tikvi...mada, kako da ne!  A što s ostalim povrćem i kiwanom, peruanskim jagodama i je-ju dinjama....ima toga, vrt mora biti šarolik...LOLLOLLOLsmile160
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2013 u 20:07
Hvala monstera, za bundevu i tikve nisam znala...
Budem ju cesce jela :-)
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2013 u 17:50

LOLLOL Ajči i pretpostavljala sam da to nikad nitko ne bi pogodio od čega je taj sokić ....
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2013 u 17:48
nisam ni pomislila da bi moglo biti od tikve
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5859606162 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,402 sekundi.