Tenerife - otok vječnog proljeća |
Odgovori | Stranica <1 234 |
Korisnik | |
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lana, uživala sam u slikama, hvala ti što si ih podijelila s nama.
Po vašim licima se vidi da vam je bilo prelijepo! Drago mi je zbog toga.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lana, nevjerojatno lijepo, i pejzaži, i parkovi, i građevine, hoteli, bazeni, sve, sve.
Očito si se prelijepo provela, a i nama si priuštila barem djelić raja. Uživala sam, hvala!
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
Sanja123
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedva sam našla tvoje slikice s putovanja. Ali stvarno se isplatilo tražiti. Lana....bez teksta sam.....
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da su vam se svidjele fotografije. Na ovom putovanju nam je bilo prelijepo pa sam eto željela to podijeliti s vama.
|
|
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Primjetila sam da nema pojedinih slika, a kako nema opcije da se ubaci u stari post stavila sam ovu sliku velikog grma adeniuma. Moj sigurno nikad neće biti ni upola takav Slikano je noću u parku kaktusa, pojma nekam kako ali kad sam prvi puta bila mi je promakao jer zaista nisam znala na koju bi stranu gledala.
|
|
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga lana, hvala ti što si i nas povela na ovo divno putovanje...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme monstruma!
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
Karli
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga lana2, hvala što si ovu ljepotu podjelila s nama.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto s tobom sam i ja malo proputovala ! Hvala ti .
|
|
Kitic10
Novo sjeme Pridružen: 23 Travanj 2015 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Netko nedavno putovao u daleka zemalja? Kojim agencijama? Preporuke? Hvala
|
|
Odgovori | Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |