Glikica - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 9899100101102 142> |
Korisnik | |
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I, ako smijem dodati, prekrasna, jedna od najljepših!
Heeeej, pa ovo je 100!!!! ČESTITAM! Prvih, slatkih 100, i nadam se još nekoliko puta takvih stotki! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oooooo, Dadinice, ti si mi prva na stotki, moram te častiti .
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Sanja123
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam opet navratila...onaj puzajući aster me je oduševio...
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sanja, drago mi je da si navratila, evo onda još malo aster, i ja mu ne mogu odoliti, stalno mu se divim:
|
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj aster tek počinje sa cvatnjom:
prkosi su nevjerojatni i dalje: a što će mi biseri oko vrata, kad imam ovo? i svoj osobni Wellnes-centar imam i ovu nevjerojatnu boju: |
|
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
100 x čestitam
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikice, pa stvarno sve imaš, nešto kao 3u1, lijepa ti je ova zadnja boja;
čestitka za stotku!
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja, evo i ja kao prava susjeda, među prvim čestitarima.
Čestitam ti 100. stranicu! Kao što i priliči, kod takvih jubileja, treba se vratiti malo unazad i pogledati što se ostvarilo u tom proteklom razdoblju. Mislim da možeš biti ponosna jer si nam u tih 100 stranica pokazala zavidnu kolekciju kaktusa, a od nedavno i travica. Vidjeli smo dvorište pretvoreno u raj, mnogo zanimljivih biljaka, što vodenih, što vrtnih. U tvojih 100 stranica je bilo puno razmišljanja,planiranja, pitanja i šaljivih komentara. Postavit ću ti jedno pitanje, onako u tvom šaljivom stilu: često u zadnje vrijeme spominješ biljke koje vrište! koje su to biljke, kako i zašto vrište ja često u svom vrtu osluškujem, pa ne čujem ništa, sve žive u slozi a ima ih jako puno! |
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke i od mene
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Curke moje, hvala na čestitkama za prvih 100, bome trebalo je to naštancati . Malo po malo, nakupilo se. Svima .
|
|
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja se pridruzujem cestitkama! Samo tako i dalje, ima se tu sto vidjeti
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavujčice, ja sam inače, kao što i sama znaš, jedna mila, tiha ženica ( ) tako da ne volim jarke i žestoke boje, dakle takve mi vrište. Volim umjerene, nježne, fine i pristojne, kao što sam i sama, kužiš ?
Eto, sad i ja malo drobim bezvezarije, ali moram, to mi fali, jer....svi su se nešto ouzbiljili, niko se ne zeza..... Ej, a da i ja tebe pitam: kad ćeš ti malo do mene ? ( molim odgovorne da ovo moje pitanje ne brišu)
|
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medo, hvala i tebi na čestitkama !
Ajd sad kad si mi već tu, da ti kažem, ljubomorišem na tvoje jezero ! Iako ga i ja imam, tvoje mi je uzor, al nemem nikoga da mi kopa toliko veliko. A i mostić crveni da mi napravi ! |
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svim mojim posjetiteljima, pusa od nas:
|
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E Glikice moja,ne voliš vrišteće boje,ma jel to istina,pa ovi tvoji kaktusi vrišteeeeeeee
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja MK, to je samo za tebe, znala sam da ćeš mi ti doći !
|
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ja sam ti svaki dan po nekoliko puta tu,vrijedna si ovih dana pa gledam šta je novoga pri tebi
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
čestitke i od mene, želim ti još puno, puno stranica
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pri meni svašta, ja pri sebi nisam, idem saditi lukovice, još mi samo to treba, šafrani, zumbuli, narcisi....
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 9899100101102 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |