Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 120> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
leonata...mogu reći da je super...em nije bolježljivi svaki tjedan ko pred operaciju, en je počeo puno bolje pričati....hvala Bogu!
![]() Kaktusić....taj program sam uspjela pronaći gdje mogu staviti nekoliko slika odjednom, a ne ko do sad jednu po jednu....i....ako kliklneš na sliku....ona se povećaaaaaa! ![]() smail...hvala na lijepim riječima! ![]() miro...pa kud po drugo... ![]() ![]() Moj Lovrek veli da je "eiki deco"! (veliki dečko) ![]() dadinice...pazi što pišeš. ![]() ![]() ma, svima veiku pucu sajem! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Asarina ti je prelijepa!
Da se razumijemo, sve je lijpo, ali ona mi je baš zapela za oko....
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Razumijemo se, al neće se osjemeniti i neće...!
![]() A i slike me nećeju...ne mogu više stavljati slike...ne da i ne da... ![]() ...više sreće, valjda sutra! laku noć! |
|
|
|
![]() |
|
Evo, konačno, dadinice...
Internet me zeza, i malo malo i on štrajka...valjda je to u modi kod svih! Thalictrum delavayi![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Jeeeeeej, kako je dobar!!!!
![]() Mislim da će i moj biti iste boje. Lijenčina jedna, još nije otvorio cvjetove. No dobro.... do tada ću uživati u slici tvojeg ljepotana.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Vidim radi se punom parom,a za ove zajčeke još nisam čula
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Lovrice, cvijeće ti je krasno! Ovaj padajući zajček imam i ja, ali ne znam mu latinski naziv. Gospođa kod koje sam ga kupila kaže da je to helichrysum, ali nisam nigdje vidjela da on cvjeta ovakvim bijelim cvjetovima. Znaš li ti njegov latinski naziv?
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
prošetala tvojim vrtom , i pored radova kod tebe sve u cvatu ali budleje su moj favorit |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kuc,kuc,kuc,prošetala sam malo po tvom lijepom dvorištu,skela mi nije smetala
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Bokić društvo!
Tu sam, al samo špijuniram...ne pišem puno..samo škicam...i...uživam... Skela oko moje kuće se maknula, al radovi nisu gotovi..još samo ovo, pa ono...pa, kud puklo, da puklo...valjda će do Božića otići...... Ljeto smo ispratili, izgleda jesen preskočili, zima je došla (barem po temperaturi)... pa prije nego mrazovi "sve pokvare"... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
....
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
.....
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
prekrasni vrt!
|
|
![]() |
|
Mmmm... da! Uskoro će zima sve pokvariti.
A kod tebe svašta nešta lijepoga u vrtu..... pravi rascvjetani vrt!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Neki dan sam prošetala ovim prekrasno rascvjetalim vrtom
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Stvarno se vide rezultati rada malih, vrijednih ručica ![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |