Streptocarpus |
Odgovori | Stranica <1 678910> |
Korisnik | |
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalja moram te citirati jer je i kod mene slično bilo. Bila sam oduševljena s njima, a onda su ih napale vunaste uši i nisam ih mogla spasiti i odustala sam od njih. Ne mogu 100% tvrditi da opet neću kupiti neku biljku ako naletim na nju... Makk tvoji su prekrasni, svaka čast.
|
|
sutra je novi dan
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija, Jagoda, hvala na podijeljenom iskustvu.
Makk, divni su ti! Ni jednog suhog lista! Ovoga svog (tj. tvog - Hvala!) presadit ću u mješavinu glistenjaka, zemlje za cvijeće i perlita, možda će mu to pomoći. Samo ne znam da li da to napravim sada dok još cvjeta ili kad prođe cvatnja? |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina, ja bih to učinila sada (iako se biljkama ne mijenja zemlja u vrijeme cvjetanja osim ako se presađuju u veću saksiju, pa se samo dopunjuje zemlja), odrezala suhe listove ili samo ove suhe dijelove lista, presadila i dala mu šansu da se popravi
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala! Učinit ću to.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hoću draga makk, bar za dogledno vrijeme (kao i od nekih drugih biljaka i dosta toga drugačije vrste "zabave" u svom životu) , jer ne stignem vremenski, premalo mi 24 h dnevno, a bome i fizički dio me zeza |
|
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija, sigurno ćeš odustati do proljeća, a onda slijedi novi pokušaj.
Ja se bar nadam da će tako biti |
|
dado.slavnija
Već proklijao Pridružen: 04 Siječanj 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 196 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
dado.slavnija
Već proklijao Pridružen: 04 Siječanj 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 196 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
dado.slavnija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike su neke možda niže kvalitete, isključivo je mobitelom slikano
|
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
Ivana-Mia
administrator Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Dado za slike.
Nije bitna kvaliteta slike,dočarao si njihovu ljepotu. stvarno su posebne.
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene je bila ista situacija kao i kod većine drugih. Listovi se počeli sušiti, napale ga vunaste uši i uz sve moguće titranje nije uspjelo. Tako da do daljnjeg odustajem od ovog cvijeta. Divim se ovim prelijepim primjercima, ali kod mene je to jedna od rijetkih biljčica kojoj nikako nisam mogla udovoljiti.
|
|
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
|
dado.slavnija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zao mi je zbog vaseg problema lana, do sada se zaista nisam susreo sa istim. Meni je ovo vrlo jednostavna biljka za odrzavanje, nemam nikakve brige oko njih. Bit ce uskoro koja nova slikica. Svakako vrlo zahvalna biljka, menija jako zanimljiva i nacinom rasta, cvjetanja
|
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
dado.slavnija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dado.slavnija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
dado.slavnija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divni su Dado.
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
dado.slavnija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
dado.slavnija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
dado.slavnija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dario
dario.novska@gmail.com |
|
Odgovori | Stranica <1 678910> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |